Navštíveno 2509x

01.05.2015, 19:47 |
Duri Řešil někdo někdy něco podobného? Vůbec nevím čeho a kde se chytit...všude samé dovozy z USA :D
a to prodavas nebo se stehujes?

01.05.2015, 21:14 |
Alííí Pokud vyvoz jako prodej, jak udelas odhlasku pro vyvoz a vyridis normalne na dopravce. Pokud stehovani, tak asi totez, ale musel bys mit uz adresu tam, ne?
Pokud prodej, tak teď to řešil známý do Egypta s tím, že frajer, nějakej Mohamed chtěl odjet po ose, tak dostal normálně vývozní značky a do TP napsáno vývoz a odhláška na toho Mohameda a ta vývozní značka...

02.05.2015, 01:43 |
MAX | Upraveno: 2015-05-02 01:47:09
Zrovna jsem četl o práci v Kataru, tak by mě zajímalo, jestli do něčeho takového jdeš. Podmínky pro odjezd kvůli potřebě získání výstupního víza jsou prý náročnější, než se tam dostat..
Sorry za OT..

02.05.2015, 03:41 |
Duri Jedna se o prodej. Spatne jsem se vyjadril, papirovani ohledne odhlasky bych nejspis zvladl, ale potreboval info o samotnem transportu...tzn. kdo se tim zabyva, jak to probiha atd atd

02.05.2015, 04:40 |
Jozzo přepravních společností je mraky...se podívej po inzerátech z ciziny jak tady ti chudáci složitě posílají auta
samozřejmě po platbě předem :D

02.05.2015, 08:28 |
tesil Poradit neumim, ale muzu vedet co je to za auto?
Hele a urcite od tebe nekdo chce koupit auto? Neni to podvod? Ma to totiz pomerne klasickej scenar . asi bys musel mit dost exotickej stroj aby se nekomu chtelo s tim tahat do kataru a zadruhe kdybys takovy auto mel - tak si pro nej dotycnej aspon dojede, zaridi prepravu atd... Tohle me osobne smrdi... Ale delej jak myslis....

02.05.2015, 09:37 |
Duri Prvni by se tam mel poslat Trabant :-)...po te par dalsich Skodovek:-) V Kataru pobezi "cesky tyden"...vystava automobilu bude jedna z soucasti te akce...ty auta tam uz samozrejme zustanou...prepravnich spolecnosti je mraky, to sice ano, ale auto neni balik...vetsina tech stranek je omezena rozmerami
Duri: jo takhle. Hele mam nekde cislo na naky specialni oddeleni dhl - prej jsou mimo ceniky a bezne programy a ze prej dokazou dopravit cokoliv a kamkoliv. Daval mi ho v dhl typek co ma na starosti dopravu nebezpecnych nakladu kdyz jsem dovazel lifepo4 baterky...
Je ale mozny ze to nebude nic levnyho... Chces ten kontakt poslat? Teda spis jsetli to mam hledat...

02.05.2015, 17:19 |
Duri assasin: byl bych ti vdecnej:-)

04.05.2015, 21:21 |
Duri assasin: jen se pripominam:-)