Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iphone 4s problém

o Navštíveno 1913x o
o 05.05.2015, 07:49 | tomas-x
potřeboval bych poradit ohledně iphone 4s. včera se mi z ničeho nic vypnul, po zapnutí pouze blikalo jablko. nechal jsem ho chvilku na nabíječce, pak šel zapnout a baterka ukazovala cca 3%. před vypnutím bylo 70% a s baterkou nebyl nikdy problém. teď se po chvilkách restartuje a po každém restartu ukazuje baterie jinou hodnotu nabití. Odešla baterka nebo se podělalo něco jiného?

o 05.05.2015, 10:00 | Rustapha-659
Podle všeho nejspíš baterka v kopru...Kolik má ten telefon naběháno let? Samozřejmě taky má vliv počet nabíjecích cyklů a zacházení s baterií a "kultura nabíjeníů atd..Co mám zkušenost,tak běžná životnost baterie je tak 2,5 až 3 roky(podle kondice,pak to jde většinou doslova ráz na ráz..
o 05.05.2015, 11:35 | tomas-x
Tohle je 2 roky starý stroj. Ještě jsem udělal přes itunes restore a zatím se to chová normálně. Ale i tak už je objednaná nová baterie.
o 05.05.2015, 12:15 | CervinVega
na kolik vyjde dobra baterka, musi se menit i sklo nebo to jde rozdelat? muj uz ma taky par krizku, ikdyz drzi pres den v pohode...
o 05.05.2015, 12:53 | tomas-x
já jsem objednal v ts bohemia. Za 340 Kč, píšou, že je to originální baterie. Sklo ven nemusí, sundá se zadní kryt. Jde to v pohodě, jen je potřeba speciální šrubovák na povolení šroubků kolem nabíjecího konektoru.
o 06.05.2015, 10:06 | Rustapha-659
Když už jsme u těch baterek,netušíte někdo,jestli je stejná baterie v iP5 jako v iP5s? Předpokládám,že ano..ale jen předpokládám z logiky věci.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.