Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké terénní (venkovní) auto na DO pro malého kluka?

o Navštíveno 1982x o
o 05.05.2015, 17:05 | camron
Něco většího. Jedná se mi hlavně o životnost (odolnost). A aby to něco vyjelo .-). Pro kluka 4 roky (takže snadnost ovládání)

o 06.05.2015, 09:37 | Komba
Zkusil bych Traxxas.Nemá to složitý ovládání,vydrží to hodně kotrmelců a je to i do budoucna:)Může to v průběhu let tunit.Nevlastnil sem ho nikdy,ale kamarád stím je spokojený a i sem to zkoušel ovládat,hned sem si to chtěl pak nechat.Má to i redukce,odpojitelnej zadek a svítí to:D Kluk by se stim mohl naučit.Jen cena je vyšší.
o 06.05.2015, 10:36 | Milhauzz
Mám kluka 3,5 roku a máme Himoto 1:16 Short Course. Naučil se to ovládat jezdí s tím jak šlak. Bylo to laciný, ale už pár věcí šlo do kytek. Třeba uchycení motoru, diferáky, tyče řízení ... není toho málo. Na začátek dobrý, ale jak se rozjezdíš, tak v tom pak ležíš skoro denně.
o 06.05.2015, 10:51 | Paczqo
LaTrax Teton 1:18 nebo Traxas telluride 1:10 velmi dobré modely ale celkově modely od traxxasu jsou kvalita jezdil jsem se slashem od traxxasu zavody short course a auto dostavalo neskutečnou sodu a vše vydrželo krom kastle jsem nikdy nic neměnil. jejich nevyhodou je trochu váha ale pokud to ma jen na hraní žádné závody tak nic co by vadilo.
o 07.05.2015, 07:09 | camron
Ehm, díky za rady, ale auto za 8-9tkč fakt ne-e. Strop je 3-3.5.
o 08.05.2015, 18:42 | Jozzo | Upraveno: 2015-05-08 18:43:14
to mu kup pár starších plasťáků z inzerátu které nemají proporcial.
Uvidíš jestli ho to baví. Pak můžeš uvažovat co dále.

Nemůžeš chtít životnost(odolnost) u číny.
o 08.05.2015, 20:16 | assassin
Za ty prachy je to uplne fuk, vsechno na jedno brdo... Mozna primo z ciny bys koupil neco lepsiho nez se za ty prachy prodava tady v kramu, ale problem jsou dily, na tech autech vzdy neco odchazi a cekat stale na baliky z ciny.... A kdyz zas nakoupis vse do zasoby jsi v tom za kupu penez - proste kolotoc RC modelu :)
Taky je moznost koupit neco "znackovyho" jetyho ...
Nekde jsme dostali 1:18 monstera od LRP a ten teda uz vydrzel hrozny veci a nic se na nem nemenilo....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3044 sekund.