Navštíveno 2172x

06.05.2015, 00:29 |
FBS Po výměně prasklého displeje na iPhone 5 za nový telefon nenaběhne. iTunes ho vidí a po připojení na kabel/nabíječku jednou za 5sec. zavibruje. Neví někdo v čem by to mohlo být?
Po výměně zpět na prasklý displej to samé.
Díky! M.
někdo něco při té výměně posral.....

06.05.2015, 00:56 |
FBS Super! Ještě že jsi mi to řekl :-)
ze jo :-) ja si myslim :-) podle toho co pises tak tel maka ale na displeji je videt píču.. takze kontrolni otazka, je ten displej zasunutej flexem v patici spravne? :-) jak ten novej, tak ten starej :-)

06.05.2015, 01:17 |
FBS telefon pozná že je něco špatně, vibruje každých 5sec...
a dal jsem ho druhý den na reklamaci, je v záruce, ale neuznali to, poznali že sem se v tom hrabal... Flex je správně a kdyby nebyl, servis by ho tam srávně asi dal. Vyjádření servisu je že je špatná deska, což se mi nezdá (výměnou displeje?) a chtěli mi nanutit opravu za 18000Kč. Taky mi končí tento týden smlouva u Vodafonu, tak jestli nechtěli abych si vzal novej telefon, jenže ja už iP6 mám a prdím na ně...
dal jsi sroubky jinak nez byly! musis je dat presne - neprohazet - jinak oddelas desku.
tyhle - jeden je mensi nez ostatni.
[ Link ]
jako fanous .... a tak i poznali,že jsi v tom byl .... já takhle kdysi odpravil iP4 ...chybama se člověk učí...

06.05.2015, 21:52 |
FBS V tom případě prodám iPhone 5 16Gb, s novým displejem, příslušenstvím a krabicí :-)
Zn. NEFUKČNÍ :-))

07.05.2015, 15:06 |
CRK mrtky... to je schválně, ne?
CRK: evidentně. Dobrá sviňárna a skvělý argument, proč ajfoun nikdy nekoupit :-P