Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > paliv. a emisni system - mazda 3

o Navštíveno 1469x o
o 06.05.2015, 09:22 | hanx
Ahoj, koupil jsem mazdu 3 benzin 1.6 s 97k najeto. Po par dnech se mi zacala obcas rozsvecet ona zahadna kontrolka. Vzdy to je na celou jizdu, at jedu 10 nebo 80 km. Vzdycky cca kazdy druhy den se mi na nekolik celych jizd (tzn nikdy nezhasne behem jizdy) rozsviti, potom sama na nekolik jizd zhasne. Nejakou konkretnejsi rutinu jsem nespozoroval. Na jizde, vykonu ani spotrebe nic nepocituji. Co s tim?

Nejspis na diagnostiku, ale na kolik takova diagnostika u nekoho vyjde? Nikdy predtim jsem to nepotreboval, tak nevim. Taky kdyby nekdo vedel kam v Litomericich.

Moc diky za rady

o 06.05.2015, 18:40 | jura.j
nevím jak mazda,ale kamošce to dělala C3,byla v servise,napichli to na diag a prd našli.
prej si teho nemá všímat,že je to háklivý na benzín,a semtam se to prostě rožne.
už tak jezdí přes tři roky a pořád v pohodě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3156 sekund.