Navštíveno 2363x

Potřeboval bych poradit s výběrem mobilu. Buď Samsung S5 nebo LG G3. Má někdo zkušenosti?
Je pravda, že mám zkušenosti jen s předchozími verzemi obou těchto modelů... ale obecně se mi zdá, že LG Samsunga válcuje, navíc Samsung mívá zasekaný Android a vyšší ceny. Já bych tedy neváhal. Samsung ke mně domů nesmí.
Mám služební S4 a je pravda že se občas zasekne, proto mě to víc táhne k LG ale nikdy sem LG neměl tak se poptávám

08.05.2015, 18:21 |
wefa S G3 chybu neuděláš a ještě ušetříš kačáky! Ty peníze za to prostě nestojí...

08.05.2015, 19:43 |
gizmi Ja mam zkusenost s Lenovo, Samsungem, Gsmart a LG a schanim ted hlavne Samsunga :D :D Takze kazdemu vyhovuje neco jineho ;)
Já mám rok LG G2 a je to nejlepší mobil, co jsem kdy měl.
já mám samsung note4 a nejlepší co jsem kdy měl
kdyz to musi byt android a rozhodujes se mezi S5 a G3, tak jednoznacne G3.
Android určitě, s ničím jiným nekamarádím, zkoušel jsem :D Vemu G3, díky

10.05.2015, 12:46 |
zipp Jdi uričtě do G3
OnePlus One? Za mne spokojenost...at trosku rozbijeme Samsung vs LG boj :-)
Mám G3 od prvního dne prodeje, funguje bezvadně neseká se, jen pár věcí mi vadí:
Jak vlítnu na net tak baterka jde strašně rychle dolů.
Po aktualizaci na lolipop se mi nelíbí design androidu.
Tel. sám o sobě chytá hůř signál což v kombinaci s pokrytím na Ostravsku mě rozpaluje do ruda. Nechápu systém zlepšování pokrytí když v kdejaké prdeli světa o třech obyvatelích chytnu LTE a doma mám EDGE, co chvíli signál vypadne úplně.
Když se vracím ze zahraničí musím tel. restartovat jinak nenajedou data, nevím kde je chyba.
Tak jsem pořídíl LG G3 a spokojenost. Další na řadě je vybrat nějakej držák do auta. Má to ale háček, na tel musim kvuli praci dát obal LOVE MEI
[ Link ] Jaký vybrat držák aby to tam pak vešlo?

02.06.2015, 19:10 |
gizmi Ja ted poridil (soukrome) Lenovo A536 a za tu cenu oproti Samsungu a jinym naprosto super.

02.06.2015, 19:41 |
vomy7 Fuu, s tím krytem je to pak skoro na batoh, ne? O kolik to zvětší telefon?
O kolik se zvětší ještě netuším, mám to teprve objednaný. ale radši velkej telefon než rozbitej telefon.Už jsem takhle zničil svůj starej huawei a stejně sem rozbil sklo i na služebním samsungu S4 :D
[ Link ] drzak pouzivam tohle. Jen je v aute potreba rovna plocha, na kterou se to da.