Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Help PC rozhodnutí

o Navštíveno 1969x o
o 10.05.2015, 15:02 | Only_One
Trošku navážu na raní dotaz ohledně poruchy bootování. Vypadá to, že doma odchází deska, neboŤ sem na ní našel nafouklé kondíky.. už ten počítač má pár let za sebou a bylo by vhodné postavit nový stroj.

Tak bude možná na čase obměnit stroj. No a nejsem si zcela jist jakým směrem jít.

Nyní mám stolní počítač a využívám rozšířenou plochu na 3 monitorech. JE to velmi příjemné a produktivní.

Varianta 1) - postavit nový stolní počítač. Bylo by to asi nejlevnější. Ale chybí tam ta mobilita a otevírá se možnost varianty druhé

Varianta 2) koupit ultrabook. Jde i o to, že mám nakoupené pracovní licence a kdybych to převedl do jednoho TNB měl bych to vše stále při sobě, což mě nyní docela zaujalo.

Dotazy: uměl by nějake notebook/ultrabook připojení dvou externích monitorů Abych neměl display NTB a druhý jiný monitor. Prostě bych opravdu rád 2 shodně velké zobrazovací displaye + klidně nefunkční display NTB v kanceláři. Ožele bych třetí display.

Co vybrat za NTB případně co dneska letí ve stolních verzích. Požadavek je na ultra rychlou odezvu a rychlost CAD aplikací. Na hry to nepoužívám, ale odmítám koukat na lagování aplikací a prodlevy. Stolní počítač nyní běží na intel I5, 16GB Ram, SSD disk primár a celkem to postačuje. Rychlost a odezva je prostě priorita.

Za typy bych byl vděčen.
Děkuji

o 10.05.2015, 19:17 | AR
opravdu to musí být ultrabook? Jinak v rachotě máme lenova a jeden borec ji má v dokovačce a jede na 3 LCD, tedy 2 monitory + display ntb
o 10.05.2015, 19:42 | Only_One
Musí to byt rychlé :-) jak se to pak bude jmenovat je mi celkem jedno.
o 10.05.2015, 20:25 | gizmi
Otec i majitel firmy maji oba Lenova s dokovaci stanicí + 2 velke monitory + klavesnice jiz leta a je to prima ;) Jinak tati si to poridil i do kancelare SBDcka a take Lenovo :) Kazdopadne otazkou je vyuziti, protoze na hry to asi nebude. Ja ti ted pisu z obyvaku z lenosky u TV z laptopu v kline a dostanu se na tisk i externi disk, ale na hry mam stolni masinu / vsak to sam vis ;)
o 11.05.2015, 08:24 | AR
Tak ono je to taky o budgetu, kolik do toho chceš narvat ;) Lenova se dají sehnat od pár kaček až po pořádný balík ;)
o 11.05.2015, 10:13 | Only_One
no to je otázka. Koukal jsem že ta jejich dokovací stanice onelink umí 2 monitory + LCD NTB. To by vyhovovalo. Tak už teď jen vybrat nějaký vhodný stroj.

Viděl bych to tak kolem 25tis
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.