Navštíveno 1969x

Trošku navážu na raní dotaz ohledně poruchy bootování. Vypadá to, že doma odchází deska, neboŤ sem na ní našel nafouklé kondíky.. už ten počítač má pár let za sebou a bylo by vhodné postavit nový stroj.
Tak bude možná na čase obměnit stroj. No a nejsem si zcela jist jakým směrem jít.
Nyní mám stolní počítač a využívám rozšířenou plochu na 3 monitorech. JE to velmi příjemné a produktivní.
Varianta 1) - postavit nový stolní počítač. Bylo by to asi nejlevnější. Ale chybí tam ta mobilita a otevírá se možnost varianty druhé
Varianta 2) koupit ultrabook. Jde i o to, že mám nakoupené pracovní licence a kdybych to převedl do jednoho TNB měl bych to vše stále při sobě, což mě nyní docela zaujalo.
Dotazy: uměl by nějake notebook/ultrabook připojení dvou externích monitorů Abych neměl display NTB a druhý jiný monitor. Prostě bych opravdu rád 2 shodně velké zobrazovací displaye + klidně nefunkční display NTB v kanceláři. Ožele bych třetí display.
Co vybrat za NTB případně co dneska letí ve stolních verzích. Požadavek je na ultra rychlou odezvu a rychlost CAD aplikací. Na hry to nepoužívám, ale odmítám koukat na lagování aplikací a prodlevy. Stolní počítač nyní běží na intel I5, 16GB Ram, SSD disk primár a celkem to postačuje. Rychlost a odezva je prostě priorita.
Za typy bych byl vděčen.
Děkuji

10.05.2015, 19:17 |
AR opravdu to musí být ultrabook? Jinak v rachotě máme lenova a jeden borec ji má v dokovačce a jede na 3 LCD, tedy 2 monitory + display ntb
Musí to byt rychlé :-) jak se to pak bude jmenovat je mi celkem jedno.

10.05.2015, 20:25 |
gizmi Otec i majitel firmy maji oba Lenova s dokovaci stanicí + 2 velke monitory + klavesnice jiz leta a je to prima ;) Jinak tati si to poridil i do kancelare SBDcka a take Lenovo :) Kazdopadne otazkou je vyuziti, protoze na hry to asi nebude. Ja ti ted pisu z obyvaku z lenosky u TV z laptopu v kline a dostanu se na tisk i externi disk, ale na hry mam stolni masinu / vsak to sam vis ;)

11.05.2015, 08:24 |
AR Tak ono je to taky o budgetu, kolik do toho chceš narvat ;) Lenova se dají sehnat od pár kaček až po pořádný balík ;)
no to je otázka. Koukal jsem že ta jejich dokovací stanice onelink umí 2 monitory + LCD NTB. To by vyhovovalo. Tak už teď jen vybrat nějaký vhodný stroj.
Viděl bych to tak kolem 25tis