Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Interiérové dveře

o Navštíveno 2056x o
o 11.05.2015, 12:15 | johanik
Umí nekdo dodat interiérový dveře včetně obložek za rozumnější, nebo lepší peníz ? Potřebuju 10x dveře, z toho jedný posuvný do pouzdra JAP...

o 11.05.2015, 20:08 | Tomášek
Ja sice neumim, ale montovali sme ted doma Invado dvere a je to teda dost šméčko, ucel splni ale nez se to zapenuje tak je to jak papir..
o 11.05.2015, 21:23 | Rajdlos
Já měl kontakt na někoho od CAG, ale nemůžu ho za Boha najít :(
o 12.05.2015, 14:17 | CHUROS
mrkni na [ Link ]

Mam od nich Masonite i s montazi od 2011 a spokojenost

Akorat jsem dostal zajimavou cenu z Jihlavy z prodejny na Praze 3 se moc bavit nechteli asi maji kseftu hodne :-)

Takze bych zkusil Most :-)
o 12.05.2015, 15:11 | rover (WoodTech)
Pošly mi nějaké info, dalo by se ledacos zařídit a klído ti je pak i namontuju :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.