Navštíveno 3127x

12.05.2015, 21:32 |
Komba Čus čus,poradil by mi někdo více světa znalej,kam si udělat výletík na motorce o víkendu,pokud vyjde počasí?Chci si zajet na jeden den na Šumavu,to nemam tolik z ruky,cestu tam znam,ale jen na Železnou rudu.Pak už tak nějak končim,jenže bych si chtěl zajet na nějaký chillout k jezeru nebo vyjet na kopec kde bude rozhled a posedět:) I kilometr třeba dojdu pěšky,to s výstrojí není takový problém.Snad se najde někdo kdo to má zmáknutý a poradil by,ať tam nejezdim jak lama:)A nebo jestli vůbec můžu za hranice,tak i tam není problém načuchnout:D
O vikend se jede 300 zatáček v Hořicích..
Ale bude asi hnusně..
Kdyby sis chtěl udělat výlet trochu na druhou stranu

13.05.2015, 09:03 |
RedBaron | Upraveno: 2015-05-13 09:03:45
Tam je to úplně jedno, jsou tam krásný cesty skoro všude, od Sušice až po Novohradsko a začíná to už i v podhůří kousek za ČB (Lhenice, Brloh) :-) Nevím jak jsou na tom s rezervacema, ale zajel bych do Vojetic na Steak ke Štěpánovi když už bych dělal vejlet.
Teď někdo psal někde, že to bývá furt plný tam...i měsíce dopředu.
Ja tak byl pres zimu 2x a vzdy jsme si napohodu sedli bez rezervace. Az tak ze jednou jsme tam byli sami a prislo mi ze tam ma ty rezervacky jen aby to vypadalo:D taky ty ceny nejsou vubec lidovy..
Ale fakt ze pres leto to bude horsi asi..

13.05.2015, 12:14 |
gizmi No Stepana jsem navstivil jeste pred medializaci a super. Pak tesne po medializaci a o neco jeste lepsi a pak bohuzel po roce znovu a opakovat nebudu. To ze zdrazil je v poradku, to ze ma vecne plno mu preji a je v poradku, to ze 2 dny v tydnu (nevim jak dnes aktualne) mel zavreno chapu a je v poradku, ale chci za sve penize tu samou kvalitu a ta bohuzel zmizela s rostoucim zajmem. Nekde na webu o jidle jsem cetl, ze majitel si vzal lidi a uz neni v kuchyni - mozna ze proto, kazdopadne zklamani.
Komba: odkud jsi a na cem jezdis? Jsme parta moto/skutraru z Plzne a vylety delame casto..

13.05.2015, 12:58 |
Komba Štěpán by nebyl zřejmě blbý nápad,už nějakou chvíli chci zkusit jak tam u něj chutná a to by se dalo pak kochat jeho krávama,jestli je tam má pořád hned u hospody zaparkovaný:D Ale určitě se najde ještě nějaká lokalita kam by se dalo zajet,jen někde bude asi problém s hlukem apod.třeba prášili atd.Já jezdim na delší trasy s Fazerem a pak to střídam s Jawa 350,když se chci vážně kochat:)

13.05.2015, 12:59 |
Komba Gizmi: jsem z Plánice,žádná dálka a váš směr často taky navštěvuju:)
Tak to jsem asi houby gurman, pac co jsem tam byl tak vzdycky zradylko absolutne spicka.. Stepana jsem tam videl behat kolem baraku a krmit kravy:) u plotny asi uz nonstop nestoji, ale ze by si valel sunky v karibiku to asi tedy taky ne..

13.05.2015, 21:38 |
Komba Tak ještě nějaký postřehy? :) Nakonec to asi zatim vypadá ne na šumavu,ale rozhledna v Horšáku Šibeniční vrch a pak zkusit Delish jaký maj burgery:)

16.05.2015, 18:22 |
Komba Počasí vydrželo,bylo krásně slunečno,tak se cvrnklo do starteru a vyrazili jsme.Směr byl nakonec šumava a to s cílem na Javorníku na rozhledně:) Natočilo se asi 160km celkem a cesta pěkná,rozhledna taky bezva,kochačka jak jsem chtěl.Přikládám ještě jedno prezentační foto :) příště prošmejdim další kus.

Je fajn si přes Vyšší Brod sjet do Linze a zpátky,moc pěkný svezení po Rakousku :-)

19.05.2015, 20:27 |
Komba No to mam malinko už z ruky,ale věřim že ty cesty musí být fajn:)Co sme jeli z Javorníku na Stakonice,tak můžu říct skvělý zatáčky a pěkný asfalt,jen sem tam bacha na štěrk,jenže ten je všude,tomu se člověk neubrání:)