Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam na výlet na Šumavu s motorkou?

o Navštíveno 3127x o
o 12.05.2015, 21:32 | Komba
Čus čus,poradil by mi někdo více světa znalej,kam si udělat výletík na motorce o víkendu,pokud vyjde počasí?Chci si zajet na jeden den na Šumavu,to nemam tolik z ruky,cestu tam znam,ale jen na Železnou rudu.Pak už tak nějak končim,jenže bych si chtěl zajet na nějaký chillout k jezeru nebo vyjet na kopec kde bude rozhled a posedět:) I kilometr třeba dojdu pěšky,to s výstrojí není takový problém.Snad se najde někdo kdo to má zmáknutý a poradil by,ať tam nejezdim jak lama:)A nebo jestli vůbec můžu za hranice,tak i tam není problém načuchnout:D

o 12.05.2015, 21:48 | Woko_O
O vikend se jede 300 zatáček v Hořicích..

Ale bude asi hnusně..

Kdyby sis chtěl udělat výlet trochu na druhou stranu
o 13.05.2015, 09:03 | RedBaron | Upraveno: 2015-05-13 09:03:45
Tam je to úplně jedno, jsou tam krásný cesty skoro všude, od Sušice až po Novohradsko a začíná to už i v podhůří kousek za ČB (Lhenice, Brloh) :-) Nevím jak jsou na tom s rezervacema, ale zajel bych do Vojetic na Steak ke Štěpánovi když už bych dělal vejlet.
o 13.05.2015, 10:06 | Martyn
Ke Stepanovi:)
o 13.05.2015, 10:59 | AllInOne
Teď někdo psal někde, že to bývá furt plný tam...i měsíce dopředu.
o 13.05.2015, 11:49 | Martyn
Ja tak byl pres zimu 2x a vzdy jsme si napohodu sedli bez rezervace. Az tak ze jednou jsme tam byli sami a prislo mi ze tam ma ty rezervacky jen aby to vypadalo:D taky ty ceny nejsou vubec lidovy..
Ale fakt ze pres leto to bude horsi asi..
o 13.05.2015, 12:14 | gizmi
No Stepana jsem navstivil jeste pred medializaci a super. Pak tesne po medializaci a o neco jeste lepsi a pak bohuzel po roce znovu a opakovat nebudu. To ze zdrazil je v poradku, to ze ma vecne plno mu preji a je v poradku, to ze 2 dny v tydnu (nevim jak dnes aktualne) mel zavreno chapu a je v poradku, ale chci za sve penize tu samou kvalitu a ta bohuzel zmizela s rostoucim zajmem. Nekde na webu o jidle jsem cetl, ze majitel si vzal lidi a uz neni v kuchyni - mozna ze proto, kazdopadne zklamani.

Komba: odkud jsi a na cem jezdis? Jsme parta moto/skutraru z Plzne a vylety delame casto..
o 13.05.2015, 12:58 | Komba
Štěpán by nebyl zřejmě blbý nápad,už nějakou chvíli chci zkusit jak tam u něj chutná a to by se dalo pak kochat jeho krávama,jestli je tam má pořád hned u hospody zaparkovaný:D Ale určitě se najde ještě nějaká lokalita kam by se dalo zajet,jen někde bude asi problém s hlukem apod.třeba prášili atd.Já jezdim na delší trasy s Fazerem a pak to střídam s Jawa 350,když se chci vážně kochat:)
o 13.05.2015, 12:59 | Komba
Gizmi: jsem z Plánice,žádná dálka a váš směr často taky navštěvuju:)
o 13.05.2015, 16:12 | Martyn
Tak to jsem asi houby gurman, pac co jsem tam byl tak vzdycky zradylko absolutne spicka.. Stepana jsem tam videl behat kolem baraku a krmit kravy:) u plotny asi uz nonstop nestoji, ale ze by si valel sunky v karibiku to asi tedy taky ne..
o 13.05.2015, 21:38 | Komba
Tak ještě nějaký postřehy? :) Nakonec to asi zatim vypadá ne na šumavu,ale rozhledna v Horšáku Šibeniční vrch a pak zkusit Delish jaký maj burgery:)
o 16.05.2015, 18:22 | Komba
Počasí vydrželo,bylo krásně slunečno,tak se cvrnklo do starteru a vyrazili jsme.Směr byl nakonec šumava a to s cílem na Javorníku na rozhledně:) Natočilo se asi 160km celkem a cesta pěkná,rozhledna taky bezva,kochačka jak jsem chtěl.Přikládám ještě jedno prezentační foto :) příště prošmejdim další kus.

foto k příspěvku  od Komba

o 19.05.2015, 17:26 | Akordýsek
Je fajn si přes Vyšší Brod sjet do Linze a zpátky,moc pěkný svezení po Rakousku :-)
o 19.05.2015, 20:27 | Komba
No to mam malinko už z ruky,ale věřim že ty cesty musí být fajn:)Co sme jeli z Javorníku na Stakonice,tak můžu říct skvělý zatáčky a pěkný asfalt,jen sem tam bacha na štěrk,jenže ten je všude,tomu se člověk neubrání:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3499 sekund.