Navštíveno 2714x

Ty bláho, tak to je mazec :o( štěstí, že minul ten sloup...
[ Link ]
Taky jsem viděl a frajer měl štěstí, že to hupsnul pěkně do rovného pole. Musí být zajímavý, když se probere z amnézie a neví co se děje :)

14.05.2015, 14:07 |
MarwinA4 | Upraveno: 2015-05-14 14:08:08
Tak něco podobného jsem zažil v listopadu.
Ztratil jsem vědomý, když jsem se sprchoval v rohové vaně. V bezvědomý jsem zavadil o pákovku, nastavil jsem vařící vodu a jak jsem do vany spadl, tak jsem ji tělem zašpuntoval. Výsledek 3měsíce na Vinohradech, 40% těla popáleniny a klouby na prstech pravé ruky skoro KO. Prsty neohnu-(
2 Rajdlos:
No to jo, ale kua nechtěl bych... to je celkem na prd toto :o(
2 MarwinA4:
Chlape, tak to je síla :o( opravdu ti to nezávidím. Štěstí teda, že ses neutopil, ale i tak - dost na houby taková věc. Snad se ti ty klouby zlepší a prsty rozchodíš :o(
MarwinA4: a sakra :( slušnej pechfogl :(((
když čtu co tu napsal Marwin, jsem rád že mám doma termostatické baterie, to je fakt pech :/
No jo, stalo se. Všechno nějak rozchodím, ale ta ruka mě hodně štve. Na autech moře práce a v ruce udržím maximálně propisku-(
Dávejte na sebe pozor, zdraví je jen jedno.

14.05.2015, 22:57 |
tappaja | Upraveno: 2015-05-14 23:00:34
No TWL... :(
To me privadi na zajimavou myslenku, kdyz jsem doma nastavoval teplotu TUV, nastavil jsem nejakejch 55 stupnu, zaprve, kotel nemusi tolik nahrivat, zadruhe, na sprchovani to staci (termostaticky hlavice ve vane a sprchach) a za treti, kdyby se stalo neco jako Marwinovi, bude horko, ale snad bych neskoncil na Vinohradech...
Proc to pisu, marnej boj u nasich, tam pustis horkou vodu a muzes si udelat kafe nebo caj, marne jim to vysvetluju, ze je to zbytecny... a nebezpecny.

15.05.2015, 08:54 |
AR tapp: tak ono bojler můžeš natopit na víc, třeba na 75° ale pak to chce hodit směšovák se studenou na cca 45° a máš po starostech ;)