Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde opravit elektrocentrálu Pha a okolí?

o Navštíveno 1944x o
o 20.05.2015, 11:51 | Rustapha-659
Nemáte někdo tip na servis/šikulu?

Jde o nějakou čínu z Ostravy :-(
Kamarádovi to odřachlo nejdřív po 14 dnech,co to koupil televizi a nějakou jinou bílou techniku,pak zase nastaly nějaký jiný trable se svíčkou a směsí a už nemá nervy na to to posílat pořád na druhou stranu republiky a pak zase jen čekat co nebude fungovat příště.. (já mu radil ať jim tu slávu vrátí,ale o tom nechce ani slyšet),tak se mu snažím pomoct aspoň takhle...Pokud by někdo věděl a měl tip...budu rád za echo

Díky :-)

Ru-659

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 20.05.2015, 18:35 | tappaja
Tahle mu to bude odrachavat porad, musis mit invertorovou, jenze tam se ceny pohybuji trosku jinde. Na lod jsem kupoval jetyho Kipor, 1kW, cena byla 5500...

Tuhle jebku at jim vrati, dokud to jde.
o 21.05.2015, 15:21 | Rustapha-659
OK,já mu to vyřídím .-) díky Tappajo.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.