Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Servis brno bmw

o Navštíveno 5010x o
o 21.05.2015, 19:38 | Brnďa
Neni tu nekdo s dilnou? Potreboval bych vymenit cepy rizeni i s tahlama a kosti stabiku na predku. Dily nemam, ale klidne objednam

o 22.05.2015, 10:32 | CervinVega
tohle ti udela kde kdo, budes pak potrebovat na geometrii, mozna bych rovnou jel k Pospisilovi na Karlovu do Zidenic/Malomeric (geo tam umi dobre)
[ Link ]
o 22.05.2015, 12:25 | AR
A to chceš ať ti to někdo udělá nebo to chceš dělat sám?

Dva bráchové dělaj wrtule na křeňdě (Klika autoservis) a pak jsou ještě fajn v Blažkách, pravda není to Brno ale ani to není daleko ;)
o 22.05.2015, 13:10 | Brnďa
Prave na to nemam vubec cas tak potrebuji aby to nekdo udelal
o 23.05.2015, 12:46 | htd
třeba i tu [ Link ]
o 23.05.2015, 22:07 | Leveler
Já servisuju BMW u Denker. Dělá tam kámoš co dělal léta v Renocaru takže rozumí BMW. Hodně dělal i doma v garáži, ale ted to dělá už jen tam z důvodu, že nebyl v garáži zdvih. Jestli chceš dám ti na něj tel kontakt a odkaž se pak na mě.
o 24.05.2015, 13:54 | tesil
Ja doporucuju jednoznacne p.Luňáčka jak daval odkaz htd.
o 13.01.2017, 11:07 | Vaseck
či tady chodím já [ Link ] . sám bych to asi neměl, pokud se v tom nevyznám...
o 13.01.2017, 11:38 | rover (WoodTech)
Já doporučím [ Link ] dělají mi všechna auta a spokojenost, mají i vlastní geošku ;-)
o 13.01.2017, 13:25 | AR
V Brně už asi jedině tady: [ Link ] jezdíval jsem ke Kliků na křenové ale posledních failech a ceně už snad raději nikdy více. A to nemluvím o tom co si za to řeknou. Renocar má jednu nevýhodu a to že díly dávají jen origo, nevím jestli by namontovali repas či vlastní díl, to sem nezkoumal. Jinak hodinovku jako u pochybného garážníka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1783 sekund.