Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zálohování telefonu

o Navštíveno 1802x o
o 24.05.2015, 09:31 | Lu82
Existuje nějaká možnost jak dokonale zazálohovat vše co mám v telefonu? Pak bych to chtěl přenést do nového telefonu.
Přecházím ze samsungu na huawei, nechci přijít o nic co mám v samsungu

o 24.05.2015, 10:08 | Mr.Scully
Jsou na to různé software, ale potřebuješ na to rootnout telefon.

Otázka je, jak nutné to je. Spousta aplikací má třeba nastavení na kartě (třeba historie WhatsApp, i když ta je snad už teď i na serveru), reinstalace aplikací přes google play je taky jednoduchá, takže i když jsem tuhle dělal tovární reset nedobrovolně, tak jsem zjistil, že jsem snad o nic ani nepřišel.
o 24.05.2015, 22:51 | HIGHTOWER
Co myslíš tím, co máš v tel?

Aplikace se ti nainstalují, i když to mi fungovalo napoprvé, při druhé výměně tel. už ne, takže jsem si všechny aplikace uložil printscreenem, u dost programů jde uložit nastavení, pak stačí ho samo tam natáhnout a jede se vesele dál.

Jinak zbytek - fotky, music apod., klasicky přetáhnout do PC, tím si uděláš i zálohu i když je máš v telefonu.

Kontakty, kalendář, SMS atd. jedu přes My Phone Explorer, tam taky jde třeba procházet programy a soubory...

Ale zálohovat úplně všechno, navíc když to jde do jiného tel., tak to asi bych ani nedělal... Prostě 1-2 dny si s tím pohraješ, ale bude to lepší než záloha před HR a data zpět na stejný tel.
o 25.05.2015, 08:15 | RedBaron
Přesně zazálohovat na stejný telefon lze (např. Titanium Backup), ty ale měníš typ telefonu a pak je to nesmysl. Na store vlezeš do "mé aplikace" znovu nainstaluješ ty, které tam budeš chtít a trochu si s tím pohraješ, zbytek se ti odzálohuje přes google (kontakty, kalendář atd.).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3547 sekund.