Navštíveno 1802x

24.05.2015, 09:31 |
Lu82 Existuje nějaká možnost jak dokonale zazálohovat vše co mám v telefonu? Pak bych to chtěl přenést do nového telefonu.
Přecházím ze samsungu na huawei, nechci přijít o nic co mám v samsungu
Jsou na to různé software, ale potřebuješ na to rootnout telefon.
Otázka je, jak nutné to je. Spousta aplikací má třeba nastavení na kartě (třeba historie WhatsApp, i když ta je snad už teď i na serveru), reinstalace aplikací přes google play je taky jednoduchá, takže i když jsem tuhle dělal tovární reset nedobrovolně, tak jsem zjistil, že jsem snad o nic ani nepřišel.
Co myslíš tím, co máš v tel?
Aplikace se ti nainstalují, i když to mi fungovalo napoprvé, při druhé výměně tel. už ne, takže jsem si všechny aplikace uložil printscreenem, u dost programů jde uložit nastavení, pak stačí ho samo tam natáhnout a jede se vesele dál.
Jinak zbytek - fotky, music apod., klasicky přetáhnout do PC, tím si uděláš i zálohu i když je máš v telefonu.
Kontakty, kalendář, SMS atd. jedu přes My Phone Explorer, tam taky jde třeba procházet programy a soubory...
Ale zálohovat úplně všechno, navíc když to jde do jiného tel., tak to asi bych ani nedělal... Prostě 1-2 dny si s tím pohraješ, ale bude to lepší než záloha před HR a data zpět na stejný tel.
Přesně zazálohovat na stejný telefon lze (např. Titanium Backup), ty ale měníš typ telefonu a pak je to nesmysl. Na store vlezeš do "mé aplikace" znovu nainstaluješ ty, které tam budeš chtít a trochu si s tím pohraješ, zbytek se ti odzálohuje přes google (kontakty, kalendář atd.).