Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaky kompakt,zasa...

o Navštíveno 2461x o
o 27.05.2015, 19:29 | stewe21
Hladam nejaky univerzalny kompakt pre manzelku. Pouzitie klasika dovolenky a nejake vylety,nic profi. Zatial mam vyhliadnuty Sony DSC-HX50V. Nejake skusenosti,pripadne odporucenie niecoho "lepsieho"? Cenovo do 200€.
Vdaka za rady

foto k příspěvku  od stewe21

o 27.05.2015, 19:57 | crestik
mám něco hodně podobného. Vzal jsem tady z inzerce od Scullyho Sony WX300 a přesně mi vyhovuje. Malý do kapsy, velký zoom, pro mě dostačující fotky. Přepnul jsem ho na 10MPx, režim Auto+ a od té doby jsem snad na nic nešahal. Za tu cenu pro mě slušné...akorát se dívám, že tenhle bude asi hrubší a máš o kolečko víc :-).
o 27.05.2015, 20:00 | stewe21
diky,kolecko na viac sa vzdy moze hodit :-DD
o 29.05.2015, 10:24 | Losky
Co Olympus XZ-10? fotí pěkně, jen je škoda, že zoom je malej
o 29.05.2015, 12:27 | Mr.Scully
Pokud ultrazoom, tak Sony HX50V je podle mě dobrá volba, sám jsem ho vloni doporučoval tátovi. Sony mají obecně velmi kvalitní videa a dobré algoritmy pro automatické cvakání pro laiky.
o 29.05.2015, 16:50 | stewe21
no ked ja sam neviem co vlastne chce. Najlepsie nieco co netreba extra nastavovat a je univerzalne pouzitelne, foti rada kvety,budeme ho tahat na moto vyjazdy a dovolenky. Proste na bezne pouzitie. HX50 ma zaujala prave tym zoomom. Necham si ale poradit a pripadne tipy na nieco ine uvitam.
o 29.05.2015, 17:12 | Mr.Scully
Hele v rámci daného žánru (zoom, pro laika, cena) asi nic moc lepšího sehnat nejde. Seženeš samozřejmě spoustu lepších foťáků, ale budou dražší a/nebo to nebudou ultrazoomy.
o 29.05.2015, 19:15 | stewe21
diky Mr.Scully, toto som potreboval pocut. Takze je jasno. ;-) Diky vsetkym zucastnenim.
o 29.05.2015, 19:19 | Mr.Scully
Já si nechci hrát na vševěda, trh foťáků sice sleduju pravidelně, ale spoustu modelů pochopitelně neznám. Ale když jsem vloni vybíral foťák pro tátu, kde byly požadavky: solidní obrazová kvalita, ultrazoom, dobré video, cena 6-7k, relativně kompaktní rozměry - tak mi z toho postupně vypadnul tenhle konkrétní foťák. Táta si zatím nestěžoval, tak snad dobrý :)
o 29.05.2015, 19:22 | stewe21
ja prave do toho nevidim vobec, uz 2roky co potrebujem odfotim mojim Galaxy S3 a som spokojny. Prave preto radsej teraz chcem kusok zainvestovat aby som mal na par rokov pokoj z fotakom. Tak hadam sa zadari a manzelka bude spokojna.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6795 sekund.