Navštíveno 3076x

Státy kolem Středozemního moře jsou asi na pár let (možná navždy?) pasé...takže sakra kam?
Ja jedu zitra do Turecka. Asi jediny, co je tak nejak jeste "bezpecne".

29.05.2015, 19:20 |
tesil Před 14 dny jsem se vrátil z Egypta a 15.6. valím zase. Opravdu se není čeho bát.
Jako Tesil. Nekoukat na zpravy a jet kam te napadne.
No nevím, my měli vybraný KOS a za těchto okolností vyjde levněji a možná bezpečněji Chánov...
[ Link ]

29.05.2015, 20:54 |
Alííí Ja dnes zaplatil Sardinii, s 15ti mesicni dcerkou nechcem k arabasum a ani litat 12 hodin, takze Italie je slusnej kompromis s hezkym morem. Rodos byl zbytecne drahej a nic kloudnyho v nabidce nebylo.
S Nemcema zkusime najit neco az v zime nebo za rok.
Je to celkem jedno, já lítal do Řecka v době jejich údajný ekonomický krize a nepoznal jsem žádnej rozdíl. Ta krize je tam x let a turistický oblasti Řecka vypadají pořád stejně ;-) Možná tomu Kosu je lepší se vyhnout, ale kdoví...

29.05.2015, 23:49 |
Kamil Dominikánská republika, Karibik, Miami... vždyť je tolik zajímavých míst...
No já bych taky doporučil Mauricius, ale asi šlo spíš o dotaz s omezeným rozpočtem :)
Já jako obvykle = Menorca. Ještě 14 dní...

30.05.2015, 07:53 |
lukee_cz | Upraveno: 2015-05-30 07:54:19
I s omezenym rozpoctem se da udelat hodne parady :-) ja ted kupoval letenky do HK za 8 tis, nejake penize pak za prelet na Filipiny po par dnech, ubytko,...a zas tak moc od Recka rozumneho se to lisit nebude. Ale teda stejne tezko rict kam, respektive co od toho ocekavas.
A povzdech cislo 2: jak by ten svet byl krasny a bez problemu bez televize :-D
Choď do Chorvátska. O tamojších cenách (cena/výkon) vedia aj imigranti, tak sa tomu budú oblúkom vyhýbať :-D
Zapomněl jsem poznamenat - s prckama (opravdu malýma). Takže Kamile a Scully, ano, taky máme rád exotické destinace (Malajsie, Indonésie....), protože nás finance netrápí, ale s dětma určitě ne!
Kvuli detem a delce letu jsem volil prave to turecko ;) je tu paradne. Teploty akorat, koupat se da bez problemu, lidi taky akorat. Ultra all inclusive se da uz za pomerne slusne penize.
Jedna momentka z terasy :)

01.06.2015, 23:27 |
Losky taky letos vezmeme asi to Turecko

02.06.2015, 09:30 |
kuja Rajdlos: Muzu poprosit, co to je za hotel? :) Vypada to celkem hezky.
Lara Limak ;)

02.06.2015, 11:07 |
Kapka (M)
Letos po dlouhé době jedeme autem Chorvatsko.. Podstrana
[ Link ]