Navštíveno 1969x

03.06.2015, 22:38 |
Meda Mate nekdo reference na autoskolu za rozumne penize (sehnal jsem za 4900,-, ale obavam se nejakych doplatku navic), rad bych neco ozkouseneho, treba s malou tlacenkou, netusim kolik je potreba odjezdit hodin atd., ale urcite na to nebudu mit moc casu :) Jedna se vylozene jen o rozsireni o E ke stavajicimu B.

03.06.2015, 22:57 |
hawai já dělal u nějaký ženský někde u jesenice tim stylem, že jsem přišel na první jízdu, svezl se 20min a buchta mi řekla, ať přijdu za týden na zkoušky :-D vyšlo to na cca 5,5tis
[ Link ] 4k, ale to je za autoškolu, další peníze jsou magistrátu za zkoušku a řp, dohromady tuším asi 800

04.06.2015, 09:08 |
Meda Jojo, tech 800,- za zkousku jsem koukal se plati vsude.. Kazdopadne diky, zkusim toho Hanuse, mam to i kousek od baraku :)
hawai: To byla asi tahle ne?
[ Link ] Tam jsem dělal já a pohoda, jezdil jsem s koňským přívěsem a passatem. Taky pár svezení a hurá na zkoušky :)
dodatek: má sídlo sice na Řitce,ale pro vozejk sme jezdili právě někam kolem tý jesenice na statek :-D

05.06.2015, 18:27 |
hawai Area51 : jojo, to je přesně ono :-) Černej vylítanej passat s koňskym vlekem :-)