Navštíveno 4958x

Kde všude už jsou tyhle mycí boxy?
jezdím do Malešic, ale mám to docela z ruky.
Dejvice Podbaba tam je to asi nej... pěnu to dělá jako zdejší Lance foam a da se umejt docela kvalitně za cca 50,- (ford mondeo) další maj třeba Šafránky Stodůlky a Rudná ale to je formou tlakový myčky.Další teď nevim
OMV naproti Galerii Nové Butovice - 4 boxy
OMV Bucharova x Nárožní - 2 boxy
Benzina Olšanská - 2 boxy
Q100 Modřanská - 1 velký box :-)
Shell Průmyslové - od Hloubětína - 2 boxy, ale cca 2 měsíce zpět mimo provoz byly
CarWash Vestec - Vídeňská - u Alberta - 4 boxy
Na Barrandově ve směru z kopce dolu MOL (dříve Luk Oil), ale je dost pochybné kvality a drahá. Super bezkontaktní myčka je v Dobřichovicích hned na začátku ve směru od Radotína. 4 velké boxy, 4 velké vysavače a hned vedle velmi dobře zásobená drogerie autokosmetikou :)
Slo mi hlavne o mycku kde z vapky tece nejaky jemny prasek ktery krasne umyje musky a bordel od brzd. Ta je prave v Malesicich. V dejvicich sem byl rano a aktivni pena nic moc. Zas maj hodne brutal vapku. Az sem se bal ze oloupu auto.
Nebavi me smudlat auto kartacem. Hlavne kola ktery maj dost neprakticky tvar
agip Türkova u Kfc,Omv Plzeňská směr centrum.Ve Vestci a Malešický taky občas myju,dá se ale Dejvicim se zatim žádná nevyrovnala.Jo a na Omv Plzeňský se fajn mylo v zimě,měli tam horkou vodu
Jílové u Prahy a Tehovec když už zazněla blízká zaPraha
asi pojedu zkusit tu Podbábu :-) Ta malešická je kde pls?To je někde jak je ta malá Shellka na Malešický?
Za ni cca 200m po pravy strane smer Jarov.Maj tam fajn vysavac,dnes jsem ho vyuzil.Jeste tema kde maj u pump vykonny vysavace by se asi hodilo :)