Navštíveno 1977x

Chtěl bych domácí automat, mělo by to umět i udělat mlíčko, ideálně samo (chce přítelkyně), zátěž bude tak maximálně 4-10 šálků denně
Cenově 20-25. Lze něco obstojného? Nějaké doporučení?
Máme hodně tvrdou vodu, tak by to chtělo i dobrý přístup na čištění a případně servis, protože bude třeba.

08.06.2015, 15:15 |
Ravo | Upraveno: 2015-06-08 15:17:41
Třeba DeLonghi ECAM 25.452
[ Link ] Pravověrní pressaři ti budou říkat že jedině mlýnek zvlášť, pákovku a mléko pěnit rúčo pomocí trysky. Souhlasím s nimi že dostanu kvalitnější výsledek než z full automatu, ale za jakou cenu (peníze za HW, pracnost atd.).
Každej ale máme ten poměr kvalita/čas/pracnost/vynaložené prostředky nastavený jinak a myslím že tobě by toto mohlo vyhovovat.
Je to sice takový entry model s většinou věcí plastových, ale já to provozuju už cca 6 let při podobné frekvenci a zatím ani jedna závada. Výhoda je kompaktnost a obsluha všeho pouze zepředu/zvrchu. Ve stísněných podmínkách kuchyní mnohdy k nezaplacení
Nyní určitě chci automat. Chci nějakou lepší kávu k práci. Na tu opravdu profi si zajedu v klídku za svým baristou, který oddře tu přípravnou práci :-)
Mam Delonghi esam 3500 automatic cappuccino. Funguje dobre a i to cappuuccino je z nej dobre a je to bez prace. Ted uz jsou na trhu novejsi modely, ale funkcne je to stejny. Mam ca 8500 kafi.
prošel jsem dneska snad uplně všechno a to DeLonghi nám asi budevyhovovat nejvíce a to i včetně ceny. Tak díky pánové

08.06.2015, 21:35 |
AR To DeLonghi máme v kanclu nějaký ten pátek a zatím gut. Ale kolik má kafí za sebou netuším.
Akorát to občas nedá mlýnek když se naplní kafem až po okraj
DeLonghi doma i u našich a spokojenost, v práci Jura Impressa C9 a až na drobnosti taky.
delonghi je v pohode a v podstate maji vnitrek u vsech modelu stejnej...
pokud chces s automlikem,tak musis min model 3500,4500 atd
vtim je v tom,ze proste stoji 2x tolik co bez mlikovace a pritom to napeneni mlika je jednodussi udelat extra...vcera jsou zrovna prodal 4500 a vratil se zpet k 3200,protoze je to Xkrat jednodussi a intuitivnejsi na ovladani jak ty s displejem...
tak mi dneska přistál doma DeLonghi 25.462 a dělá to přesně to co jsem potřeboval. Děkuji za typ.