Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > žárovky - xenon look

o Navštíveno 2006x o
o 09.06.2015, 14:38 | kucik
Ahoj chlapi,
urřčitě je tady spousta lidí, kteří laborovali se žárovkami.
Může mi někdo poradit jaké koupit žárovky (H1, H7), aby vyzařovaly co nejbělejší světlo?
Přemýšlím nad Osram COOL BLUE HYPER, mají mít teplotu až 5000K, což by byla pěkná bílá. Má s nimi někdo zkušenost případně existuje něco jiného / lepšího? Díky

o 10.06.2015, 09:26 | kucik
že bych se spletl a každý je spokojený se žlutými halogenkami?

foto k příspěvku  od kucik

o 10.06.2015, 12:13 | xSam
Já jsem zkoušel nějaký Philipsy i tyhle Osramy. V teplotě světla jsem nepoznal žádný rozdíl oproti normálním žárovkám.
Co jsem ovšem poznal byla velmi krátká životnost (cca půl roku) a za tu cenu se podle mě do toho nevyplatí investovat...
o 11.06.2015, 12:45 | Petura
dal jsem si do auta, tyhle osramky a po 3měsících bylo po nich, vrátil jsem zpátky obyčejný halogenky za 70,-/ks a víc jak půlroku klid :)
o 12.06.2015, 22:36 | Rajdlos
Stejna zkusenost.
o 13.06.2015, 22:45 | vomy7
Přesně, hlavní rozdíl je výdrž. Jinak rozdíl v barvě drobnej byl, ale za ty peníze to rozhodně nestojí (Osram).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3697 sekund.