Navštíveno 2149x

Takže budem šetřit gumy, budem jezdit na spotřebu, budem předjíždět jen když smím sklopit křídlo a nebo když budu mít dost dobité tužkovky :))))
[ Link ] Ještě, že alespoň na Moto GP se nechá koukat a s radostí sledovat co tam Rossí, Marquez, Dovizioso a řada dalších předvádí za krásný sport... Bohužel do doby než zase opět někdo zhůry zasáhne...
to jo, 40let jsem to sledoval, ale ted už to jde mimo mě

09.06.2015, 21:07 |
Alííí Doufam, ze jednou vsichni skoncite jako ja u supermota. :-)
Kazdej sport ma neco, a komu se to nelibi, muze si vymyslet nebo vyvinout vlastni sportovni odvetvi.

09.06.2015, 21:38 |
Kamil Honzo, že to ještě vůbec sleduješ. Akorát se zbytečně vytáčíš. Stav současný F1 je totál výsměch a pravidla totální debilita. Ještě že je tolik jiných a mnohem zábavnějších sportů smrdících benzínem :)
Ozzy: Já to sleduju sice jen cca. 25let, ale tak nějak to jde z kopce neustále a říkám si, kdy to jenom skončí?
Kamil: Mě to nevytáčí, spíš už se tomu člověk i zasměje do jakých absurdit tenhle krásný sport dotáhli ;)

10.06.2015, 00:21 |
Augi Všichni: Já jsem se na F1 díval do cca 10 let, pak se něco stalo a posledních 25 let se nedívám... :-/
Ještěže mě F1 nikdy nezajímala :-) Miluju auta, ale nikdy mě nebavilo ani tři minuty v kuse dívat se, jak furt všichni jezdí dokola do zblbnutí a předjedou se obvykle až poté, co dle týmové taktiky mění gumy nebo tak něco. Do toho všechna ta nesmyslná pravidla... a nakonec stejně obvykle vyhraje nejbohatší tým, kterej má nejlepší auto (nezávisle na jezdci).

10.06.2015, 09:09 |
gizmi Mr.Scully: nechtel jsem to tu zabit, ale presne se podepisi pod tvuj nazor ;) Je to stejne zabavne jako koukat na box s Kličkem. Prostě nuda.
Takových sportů by se našlo víc. Jasně, někdo má rád auta, někdo fotbal, někdo tenis, někdo plavání. Nic proti, nechci flame. Mně akorát přijde formule něco jako dráhová cyklistika nebo triatlon nebo maraton. Člověk se jde naobědvat, položit kabel, okopat zahrádku... po dvou hodinách se vrátí a zjistí, že místo desátého kola jsou ve třicátém, pořadí se změnilo na dvou místech z deseti... a to je vše. Fun factor nula.
Mr.Scully: drahova cyklistika nuda? ze se nemeni poradi? videl si ji vubec nekdy?
Správný postřeh, to jsem netrefil :-D Beru zpět. Tak třeba cyklistická časovka.