Navštíveno 2829x

10.06.2015, 08:30 |
Bucci potřeboval bych si koupit aku vrtačku/šroubovák - nejlépe v kufru s náhradní baterkou, dobrou výdrží i sílou šroubování
nějak nevim, co si vybrat, do teď jsem měl samý j*bky za pár stovek, který sice fungovaly ale záhy odešla baterka, atd... chci to na občasné použití na baráku, ale tak, abych se na ní mohl vždy spolehnout....
můžete poradit někdo něco, co fakt vydrží a je dobře použitelný?
- makita
- black&decker
- narex
- stanley
nějak se neorientuju (nahoře jsou jen příklady...)
Mám DeWalt, devítkovou řadu, baterka nabitá za dvacet minut, tři rychlosti převodovka, absolutně spolehlivá, bohužel v Česku to stojí úplně nesmyslné peníze (mám ji z US za 250 babek)

10.06.2015, 11:09 |
Wasp Já teď kupoval v OBI LuxTools vrtací AKU šroubovák. Baterie nabitá do 30min a zatím max spokojenost. ;-)

10.06.2015, 11:39 |
gizmi Ja kupoval rucni naradi pro sve zamestnance od Makity a to tu nejdrazsi edici a dnes bych se jiz dival jinde ;) Jiz si nepamatuji znacku, ale kamarad se mi smal, ze vychazi jen o neco draz nez Makita a kvalitou uplne nekde jinde. U te me Makity vzal hlavu do ruky a pri plnych baterkach ji udrzel. Pak mi podal tu jeho a "udelej to same s touhle". Za vcasu mne zastavil, protoze bych prisel o zapesti. Rozdil opravdu markantni. Bohuzel ja musel kupovat podle znacky - precijen kontrola z Rakouska :)
PS: jak Rakusaci nadavaji na AEG (rikaji ausschalten, einschalten - wieder gehts), tak ja od jednoho clena zde pred lety bral 2ks za pekne penize. Tati s tim zrekonstruoval 2 byty a slape jako hodinky a ta ma acu s priklepem taky parada.
PS2: dost lidi kolem me ma Milwaukee a naprosta spokojenost :)

10.06.2015, 12:00 |
xSam Mam dewaltku 18v s 1,5A. Naprosta spokojenost, rukou ji neudrzim ani nahodou.
Stala cca 5K. Kamarad ma Milwaukee a naprosta bomba, jen je o neco drazsi.

10.06.2015, 12:08 |
Kamil DeWalt
mám dewalt 36V a super.
Makita
Milwaukee
Ja na takove to domaci hrani si vzal Makitu, konkretne za par penez
[ Link ] a o par stovek lenejsi jeste ji maji v Hornbachu s 5ti letou zarukou myslim. Pouzival jsem ji uz driv a spokojenost.
určitě bych doporučil aku, co má Li-Po nebo Li-fe-Po články.
Protool/ Festool a máš to napořád. V práci je máme a vydrží nesmysl. Na domací jsem si chtěl koupit něco levnějšího a to šlo hned pryč a koupil jsem Protoolku. Nedá se to srovnat. U Makity nám baterky nevydrželi ani dva roky. U Protoolky jede 7 let a pořád jsou dobrý. Pro ty baterky je ještě horší, když je používáš občas.

10.06.2015, 13:27 |
Bucci tak nezastírám, je to fakt na hobby a kolem baráku tzn. prákrát do měsíce... každopádně mrknu na všechny tady a snad něco vyberu,
kdyby někdo uměl dohnat líp než na krámě, tak se určitě dohodneme...

10.06.2015, 13:40 |
Bucci

10.06.2015, 13:44 |
dioda Ja fičím na Festool TXS a bomba už by som iné nechcel.

10.06.2015, 13:46 |
Bucci kincmar, dioda: jako protool a festool jsou luxusní, ale pro moje hobíkování už dost mimo cena

10.06.2015, 14:27 |
koren 1) urcite vzit neco s 18V
2) hilti, milwaukee, fein, na domaci zvykani narex
makita, protool a podobny "top" znacky uz nejakou dobu nejsou co bejvaly

10.06.2015, 14:42 |
Bucci no, tebo ještě tohle: Milwaukee M18 CPD-0
[ Link ] vejš s cenou se mi fakt už nechce...

10.06.2015, 15:05 |
muSlim | Upraveno: 2015-06-10 15:06:10
Ja som si kúpil na také to domáce vrtanie Bosch-ku 18V:
[ Link ] Každý druhý vraví že už to nie je čo bývalo, ale za tie roky všetko čo od nich mám zatiaľ funguje bezvadne.

11.06.2015, 08:17 |
Kapka (M)
mám na firmě DeWalt..a zatím v pohodě drží..jenom jsem už musel kupovat nahradní baterii-koupil jsem za pár stovek neoriginal..a máme jí snad už 10 let..

11.06.2015, 10:42 |
Bucci díky za rady, konečně mám představu a jdu nakupovat
Taky mam Dewalt a spokojenost :)
Já nakonec koupil tuhle:
[ Link ] Je naprosto super, lehoučká a hlavně krátká, takže se s ní dostaneš všude. Má obrovskou sílu 60/23 Nm, to má málokterá aku. Já bych neměnil.

14.06.2015, 07:58 |
Bucci tak jsem nakonec vzal Dewalt DCD776C2