Navštíveno 3710x

10.06.2015, 09:21 |
Paczqo | Upraveno: 2015-06-10 09:22:16
Jelikož je tu určitě hromada rodičů co svým dítkům pořídili elektrické autíčko, měl bych dotaz zda někdo nevíte kde sehnat náhradní dily ? Jde konkretne o celou elektrickou jednotku na 12V viz obrázek. Díky

Autičko je to tohle

Kupováno v nějakém supermarketu právě takže tam asi nejde moc čekat nějakou technickou podporu a zaruka je už dávno fuč
Velmi jsi mě potěšil:-) Tenhle krám vlastní soused a jeho kluk s tím od rána do večera dělá kravál. Motor kvičí jak raněný podsvimče a ty "pouťový" zvuky ve stlyu hracího automatu mě už lezou na nervy. Nyní mám naději, že se jim do dojebe a bude pokoj. Už jsme se kvůli tomu chytli. Člověk chce mít po práci chvíli a zahradě klid a musí poslouchat tenhle nesmysl. Se dívím, že jsem bez toho vyrostl.
Kdybs vzal radši kluka na kolo, na výlet... (třeba to děláš, tak nic ve zlým).
Tak jestli chceš mit klid tajně mu vybrakuj elektroniku a pošli :-D No pro mě to neni ja dítko ještě nemám je to pro vnoučka známé, kteremu zdechla ta krabička s elektronikou.

10.06.2015, 14:35 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2015-06-10 14:35:55
Včera sem obj.autíčko tady:
[ Link ] a pán dělá i náhradní díly.napiš mu a třeba ti pomůže
Paczqo: myslel jsem třeba najít na aukru prodejce těchto číňanů, když jsem sháněl něco pro děti, tak i když v nabíce nebyly náhradní díly, tak prodejce vždy něco měl :)
jinak jsem koupil PegPerego Ranger a je teď na prodej (kluci vyrostli)
Jo tak, no už jem napsal par prodejcům co maj přesně tenhle krumpl v nabidce tak uvidíme.