Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odolný dotykový telefon - CAT?

o Navštíveno 3906x o
o 10.06.2015, 22:58 | StreetFighter
Práce a styl života, kdy jsem věčně v terénu a kolem aut, či pod autem mi opět přinesl "starost". Prvně před lety jsem se rozloučil se svým HTC - prasklý displej. Zrovna mi končila smlouva, tak mi T-mobile nadělil Samsung Galaxy S3 - a ten jsem včera také vylepšil - displej.

Vzhledem k tomu, že telefon tahám z kapsy 100x denně, otravuje mě jakékoliv pouzdro, telefon je věčně plný prachu a nečistot - kapsy montérek atd.

Uvažoval jsem o koupi Xiaomi Mi3 či Mi2, nicméně starat se pořád o telefon, aby se mu nic nestalo, mě už nebaví, spíše mě to otravuje.

s Galaxy S3 se loučím i poměrně "rád", jelikož se neustále sekal, byl zpomalený a nepomáhalo už téměř žádné čištění, proto jsem pokukoval po Mi3 s 2GB RAM....hledám náhradu, v odolném provedení.

Nějaká reálná zkušenost s CAT S50? Asi něco vydrží, nejsem psychouš, abych s telefonem házel, ale čas od času hold spadne. Další věc je, aby telefon pracoval svižně, nerad se zaseknu a čekám 5vteřin, než můžu začít vytáčet číslo.

Případně jiný, spolehlivý a "rychlý" odolný telefon?

Díky

o 11.06.2015, 10:48 | Petura
na xiaomi existují outdoorová pouzdra, takže proč do toho nejít? a ty určitě s nákupem v zahraničí mít problém nebudeš :)
P.S. kola na Accordu sedí jak prdel na hrnci

foto k příspěvku  od Petura

o 11.06.2015, 11:40 | StreetFighter
strejda-Petura :D : ano, koukal jsem, fungujou tyhle pouzdra?

Koukal jsem, že se dělají i nějaké ochranné "skla", protože klasickou folii na displeji "zruším" za týden.....ty fungují?

Rád bych už měl na chvíli vystaráno, respektivě rád bych se přestal o telefon strachovat, přeci jen v něm mám vždy hromadu dat a bez něj jsem nepoužitelnej.

Strejda-Petura: foto!
o 11.06.2015, 12:16 | kozlustechnykus
Na Redmi 1S jsem si nejaky sklo koupil, ale asi to chce neco poradnyho, protoze se me to uz povedlo skrabnout. Nic vaznyho, ale cekal jsem od toho vic. Samozrejme, je otazka, co je to zac.
o 11.06.2015, 12:25 | StreetFighter
koukám, že s CATem asi nikdo zkušenost nemá :/

nějaký tip na kvalitní sklo, případně ještě jiný "outdoor" kryt?
o 11.06.2015, 12:30 | Petura
jestli ty obaly fungují tak to nemám vyzkoušeno, ale do tvých podmínek bych samotné Mi3 nebral ani s nalepeným sklem, tady by ten obal mohl zachytit víc...
sám mám Mi3 v silikonovém obalu a folii na displeji, jednou mi u auta vyklouzl na zem na asfalt, padl na roh, nic neprasklo, ale ten silikonový obal se prosekl a došlo k odření rohu telefonu (každopádně telefon zachránil)...

lepší foto auta nemám

foto k příspěvku  od Petura

o 11.06.2015, 12:31 | Veider
Panasonic FZ-E1 nebo androidí FZ-X1: [ Link ]
o 11.06.2015, 21:22 | StreetFighter
veider: Díky, ale pořád stojím nohama na zemi, 40, ani podobnou cenu za telefon nedám....
o 11.06.2015, 22:21 | dr.marty
kolega má CAT B15Q a po týdnu co ho měl mu upadl.Myslel,že ho dává do kapsy u monterek,ale netrefil se.Po pádu na zem ho zvedl a říká,to je dobrý,musí to něco vydržet.No a vůbec.Displej to sice přežil,ale sklo bylo rozbitý natolik,že na displeji nebylo nic vidět
o 12.06.2015, 06:20 | Pepíno_Honda
K telefonu nic, ale ty kola na Acco se fakt povedly ;-)
o 12.06.2015, 07:18 | Spirit
už třetím rokem používám telefon CAT b15 ted jsem přešel na B15Q. Jsem Autolakýrník a jsem pořád v prašném prostředí!Cat je jedinej kde mi reprák vydrží necelé 2roky! Musel jsem na záruku nechat po 22měsících vyměnit repro,a vybrace!Ale jinak funguje hodně dobře!házím s ním,telefonuji když mám ruce od barev,a pořád jede:)
o 12.06.2015, 08:35 | Burns
s dotykovým CAT zkušenost špatná, strašně pomalé a vydržel 14dní, pád při vystupování z auta a bylo po skle na displeji. Odolnost na vodu a prach asi jo, ale pád spíš nic než moc.
o 12.06.2015, 09:51 | .mycTD
kdyz jsem rozbil druhe HTC, tak jsem taky koukal na CAT, ale recenze me dost odradily.
o 12.06.2015, 10:07 | z0diaC
stejně tak "odolný Samsung XCover všechny verze ... už jsem vyměňoval pár skel .... sklo je sklo - to se rozbije vždycky .... nerozbitný dotykáč jsem ještě neviděl ... a ani ten "co toho vydrží opravdu hodně"
o 12.06.2015, 12:31 | gizmi
No ja svemu cloveku (elektrikar) co leze vsude mozne koupil Caterpillar, ale klasicky - ne dotykac a musim rict, ze to vydrzi hodne. Co se tyce rozmlaceni skel, tak jsem pozicne ve firme hned pod jednatelem a trpim na to taky :( Za 1 rok mam 3. telefon a uz si prijdu jako totalni nemehlo. S prvnim (Lenovo) jsem se "otrel" o stroj, kdyz jsem potreboval neco vymyslet a ruplo sklo. Dostal jsem Gsmart a ten mi o moc dele nevydrzel, protoze jsem ho dal do kosile a zapomnel na nej pri ohnuti a nasledne Samsung, ktery mi upadl v ramci "obetovani Bohu parby :D" Myslel jsem ze zasouvam do kalhot a sel na zem. Musim rict - zlate klavesnicove telefony!!! Ten mi vydrzel vzdycky leta a jak to bylo tlustejsi, tak ani nikdy nepadl. Ty hladke tenke stroje jsou peklo. Ted mam Lenovo a snazim se opravdu davat pozor..
o 12.06.2015, 14:20 | StreetFighter
Děkuji všem za postřehy a zkušenosti.

Jak jsem viděl i na youtube, CAT něco vydrží,ale displej je jeho slabá stránka, stejně tak, jako u ostatních dotykových telefonů....jediné, k čemu by mi byl asi dobrý, tak odolnost proti prachu a vlhku - často se v zimě spotím a telefon tahám z kapsy "mokrej", zrovna tak díky prachu ve stávajím telefonu skoro neslyším - hovor za jízdy v autě je už nemyslitelný. Čili půjdu asi po něčem, co je prachu a vlhku odolné, pomůže na displej "tempered glass", nebo hold mám zrovna přikoupit skla na výměnu? :))
o 12.06.2015, 15:23 | walish
Stačí zvolit telefon, na který se dělá Love Mei pouzdro, které je taky waterproof a máš vystaráno. Ale kdybys chtěl mít jistotu, tak Xperia z1/2/3 compact a k tomu ten Love Mei ;)
o 12.06.2015, 23:03 | haskyvr6
Mám iP6 v Lunatik Taktik Extreme. Je to super, telefon je tam jak v trezoru. Nemůže se mu v podstatě nic stát ani když ho přejedeš autem. Osobně bych radši zvolil něco schopného do kvalitního pouzdra.
o 13.06.2015, 13:14 | H.E.R.O.
Mam novy cat s50 v akci za 9999 kc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.