Navštíveno 1860x

10.06.2015, 23:37 |
Losky Ahoj, v září chci opustit operativní leasing a zase si pořídit vlastní auto, co trošku pojede.
Takže něco od roku 2007 nahoru. Co mě napadá je OII RS 2.0 TDi a nebo Passat 2.0 TDi (103 nebo 125kw). Obojí verze kombi.
Tyto auta jsem vybral proto, že koncern mi docela vyhovuje a jsem na ně zvyklej. U té RS ale nevím, jestli není lepší vzít benzín, ale co jsem slyšel, do faceliftu se používalo TFSI, které má rádo N98. Facelift už byl snad TSI. Případně u nafty, které motory ušly a kterým se vyhnout obloukem?
Kdyžtak nějaký jiný slušný povoz, třeba i větší objem na LPG.
Díky
A co BMW E91 či E61 ? U E61 by se asi muselo ještě něco doplatit, ale svezení pěkný.

11.06.2015, 05:43 |
Losky Víc asi už ne

11.06.2015, 08:42 |
muSlim | Upraveno: 2015-06-11 08:42:19
2 Leveler: povedal by som že pri ročníku 2007+ doplatí u oboch, pričom u E91 výraznejšie ;-)

11.06.2015, 09:07 |
Augi Není náhodou E91 malá proti Oktě? :-/
tvl kolikrát do roka sháníš auto ? :D koupil sis už někdy vůbec něco? Když nevíte co by koupíte to v OBI :D

11.06.2015, 10:02 |
Losky Tak člověk koupí, rok pojezdí a jde to většinou z domu. Nebo pak zůstane u někoho v rodině.
Naposled jsem chtěl kabrio k současnému autu, ale tak nějak po několika svezení typů, co jsem chtěl, jsem usoudil, že mě to auto prostě nějak nebere a dvacet let starý taky ne:)
206CC není kabrio, musíš vybírat jinde, nebudu tlačit svoje Audi ale mě kábro na léto vzalo festově, ráno sednu jedu do práce a ten pocit co mám je neskutečný, jsem vztekloun, protiva atp. ale cestou mám skvělou náladu která vydrží po celý den, jelikož si z MB takbych volil určitě škodnou jen ne proboha RS diesel, mám tu kolem sebe hodně lidí kterým se na motoru serou dokola pořád stejný věci

11.06.2015, 13:29 |
Losky Divím se, že ta Audina není pryč, vypadá pěkně. Naposled jsem měl na celý den Mini Coopera v kabriu a prostě mě to nějak extra nebere. Ale určitě to není špatné. O naftové RS jsem taky slyšel spíše problémy, ale ono které naftové auto nemá, když už má hafo nalítáno a co vím, benzíňák jezdí na N98 a to už se mi zdá zase zbytečnost, ikdyž tomu se taky nebráním, pokud je to více spolehlivé. Víc se mi upřímně líbí Passat, ale o je spíš klidné auto, ale motory taky 2.0 Tdi.
Audi by každý rád za 150 aniž by ji viděl, když jsem sháněl já tak za 170 byly totální vraždy, nebo druhá parta lidí chtěla na splátky a to nejsem magor abych někomu dával, v podstatě se nikdo nepřijel podívat, prodat ji nepotřebuji jen byla nabídka na pěkné BMW 335i kabrio