Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Petice za zrušení poplatku tv

o Navštíveno 2164x o
o 11.06.2015, 08:05 | Midi34
náhodou jsem objevil tohle
samozřejmě už tam je můj podpis

[ Link ]

myslím že dost lidí ten poplatek sere

o 11.06.2015, 08:21 | hutchins
+1
o 11.06.2015, 08:40 | gizmi
Teda nekam vkladat na net sva data? Opravte me, ale ja ziju v tom, ze do petice je potreba rodne cislo, aby byla plnohodnotna.
o 11.06.2015, 10:53 | SilverGhost
Jednak ta petice je k ničemu a druhak mě to přijde nesmyslné. Tvorba České televize mi přijde lepší než ostatních komerčních TV, takže mi nevadí za to platit a užívat si sledování filmů bez reklam.
o 11.06.2015, 11:40 | zipp
SilverGhost: proč nesmyslné? Mně naopak přijde nesmyslné platit poplatky za Český Rozhlas, který jsem si v autě snad nikdy nenaladil a za ČT, na kterou nekoukám.
o 11.06.2015, 11:47 | Mr.Scully
1. Taková internetová petice nemá samozřejmě žádný reálný efekt, klidně tam podepíšu Ferdu Mravence.

2. Rozumím tomu, proč někdo nechce platit za veřejnoprávní média, já taky třeba rádio neposlouchám (žádné), ale respektuju to, že každá civilizovaná země musí mít nezávislé veřejnoprávní médium a jestli se to platí z poplatků nebo z daní, to už vyjde úplně nastejno.
o 11.06.2015, 12:02 | Vencaf | Upraveno: 2015-06-11 12:05:21
To "nezávislé" myslíš vážně? Zpolitizovanější instituce než ČT a ČRo snad neznám.
o 11.06.2015, 12:10 | Only_One
Nemám problém s poplatkem az radio a televizi v rámci domácnosti, kde se platí za domácnost, ale neskutečně mě sejří drzost chtít v podnikatelské sféře poplatek za každý radiopříjimač.. každej ho má v mobilu, autě v počítači.. A určitě to budou všichni poslouchat najednou + Osa a ten jejich metodickej scénář vyhrožování a vydírání za produkci.
o 11.06.2015, 12:12 | kozlustechnykus
S legislativní poznámkou pak přišel radní Michal Jankovec. „Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie,“ překvapil Michal Jankovec nejednoho z přítomných.
[ Link ]

Jojo, nezavisle medium. A ted bych prosil tu o Karkulce a 12 otesancich.
o 11.06.2015, 13:04 | Daryl (A)
a jeste tu pohadku o CT bez reklam :)
o 11.06.2015, 14:34 | SilverGhost
Zipp: Petice je nesmyslná, ve chvíli, kdy si tam může vyplnit každý co chce, tak je o ničem a neplatná. Takovou petici ti můžu podepsat kolikrát chci a s kolika jmény chci.

Jak jinak budete veřejnoprávní televizi financovat? Z Vašich daní? OK. Možná vás to všechny bude stát víc peněz, jen to neuvidíte na složence nebo výpise a tak vás to nejspíš nebude tolik bolet :-) A nebudete muset brečet na internetových fórech, jak je svět strašně nespravedlivý.

Daryl: Mluvil jsem o sledování filmů bez reklam a to na ČT je. Jestli tam je reklama i mezi pořady, to fakt nevím, televizi jako takovou až tak moc nesleduji.
Ale včera jsem po delší době koukal na televizi, protože dávali na Coolu Hitmana a když jsem během 40 minut viděl již potřetí blok reklam, tak jsem to vztekle vypnul a šel raději spát. Takže ano, nevadí mi zaplatit poplatek za to, že nebudu muset čumět na vymývače mozků.
o 11.06.2015, 15:24 | Mr.Scully
Já jsem neřekl, že je ČT apolitická (i když mi to v tuhle chvíli přijde vcelku vyvážené). Jen jsem konstatoval, že každá země musí mít veřejnoprávní médium a nějak ho financovat.
o 11.06.2015, 15:35 | Only_One
SilverGhoste :) během 40 minut jsi opravdu 3 bloky reklam vidět nemohl :-)) Spíš si u toho usnul a vzbudila tě až ta reklama :-D
o 11.06.2015, 15:36 | Only_One
a to je třeba dobrý, protože díky těm reklamám to alespoň neprochrápeš celý že? :-)) ale jen kousky, kdežto na veřejnoprávní televizi zabereš a chrníš nonstop :-D
o 11.06.2015, 15:39 | kozlustechnykus
"každá země musí mít veřejnoprávní médium a nějak ho financovat."

A proc?
o 11.06.2015, 15:53 | Daryl (A)
SG: aha, tak to ja nemam ani na ostatnich kanalech. Resp reklamy si preskakuju tlacitkem FWD :)
o 11.06.2015, 16:06 | Draxx
Pustit si film na komercnim kanalu, ktery zije z reklam a nadavat, ze sou tam reklamy, se mi zda nemoudre = )
Ta dan za TV a radio je nehorazna drzost. Platit za neco co vlastne nechci je nesmysl.
o 11.06.2015, 18:17 | Borik2
souhas s SilverGhost...
o 11.06.2015, 23:37 | AR
SG: máš snad pocit že veřejnoprávní média žijou jen díky koncesionářským poplatkům? Osobně můžeme veřenoprávku zrušit, já se na ní nekoukám ;)

a pokud te baví jen produkce ČT prosím, sleduj plať ale nenuť ostatní aby sponzorovali tvé oblíbené pořady.
o 12.06.2015, 07:42 | Midi34 | Upraveno: 2015-06-12 07:44:27
on i ten základní text tý petice je trochu zvláštní

ale dal jsem to sem proto že -ty poplatky mě neskutečně serou

český rozhlas jsem nikdy neposlouchal (rádio jako takové naprosto minimálně )
(pokud by se mělo platit jen to co poslouchám tak těch pár korun klidně pošlu konkretnímu rádiu
a to rádio vysočina -důchodce Kachlička Eduard

----------------------------------------------
pokud jde o tvorbu české televize nemám s tím problém
at jde částka(asi z daní) i na filmy které by komerčně neměli šanci -ale mají smysl (něco historickýho nebo tak něco)

--------------------------------------------------
ale platit za tv i když jí nevyužívám ? proč
když už tak
chci koukat -pošlu sms (zpoplatněnou )nebo jinou formou si jí odbloknu
odkoukám den , nebo jen pořad
a dál nic
já dost čumím na satelit (jak je co uděláno , pomozte autům , obchodníci s autama , továrna na jídlo , bořiči mýtů
atd.
vystačím si bez ČT
a o ose se snad vyjadřovat nebudu protože to je banda zlodějů
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.