Navštíveno 2925x

Tak kdo byl? Pokecal jsem s MiniMikem, JR_201, v letu potkal Luke-Jeepa, viděl auta Etiena a Pluta a řaru známých a kamarádů od fochu...
Luxusní akce a světová premiéra Rapidu RH mazec!

.

.

.

14.06.2015, 08:00 |
Sau Byl sem. Oproti loni mně to ale přišlo... stejné. Tak nějak mně nepřišlo že by na něčem výrazněj zapracovali, jak co sa týče aut tak lidí. Tím snad neříkám že to bylo špatné nebo nudné, to určitě ne. Jen kdo byl loni pak letos asi moc uchvácený byt nemohl. Jo a Bugatku 35 a Alfu 8C sem tam teda neviděl, pokud tam byly tak je schovaly, na rozdíl od loňska, opravdu dobře.
Za ma dobré, ale pokud to tak bude aj příští rok, ten přespříští s radostí vynechám...
cekal jsem po lonskych komentarich od toho strasne moc...a asi diky tomu sem zas tak nadseny neodchazel :( organizace teda celkem dost chaoticka.

14.06.2015, 11:50 |
xSam Byl jsem zklamanej, minulej rok byl podle mě o dost zajímavější. Hlavně co se týče rozjížděk.
Organizace úplně na prd, hlavně při vstupu - zoufale málo pokladen, takže se dělaly obrovské fronty.
Co bylo lepší, bylo více občerstvení a za normální ceny.
Auta samozřejmě krásný, ale minulej rok byl prostě pocitově znatelně lepší.
PS: oproti minule jsem ušetřil dost peněz, narazil jsem na pokladní co mi dala rodinné vstupné a nemusel jsem ty děti mít 3:-)
My jsme byli dnes a za mě teda super akce. Loni jsem byl, takže jsem věděl, co čekat a jsem spokojenej. Je pravda, že to bylo hodně podobný, ale jako výstava krásných aut, doplněná krátkou RZtou, se mi to vážně líbilo a klidně pojedu příští rok zas.
Tyhle komenty lehce nechápu...
Sice jsem loni díky nemoci nebyl, ale o to víc jsem měl nastodované fotky a skoro hodinové parádní video z akce. Letos byla řada jiných aut co loni nebyla a premiéra Rapidu RH a 130LH/H se opravdu loni vidět nedala. Už teď vím, že příští rok se máme zase na co těšit.
ja byl letos poprve, byl jsem tam discoverou v offroad zone kde jsme i kempovali od patku do nedele.
super akce, super parta za me za 1
v sobotu teda silene fronty na jidlo ale to jsme meli i vlastni takze no stress

15.06.2015, 10:22 |
RON Byl jsem letos poprvé a za mě super akce - pořád se něco dělo, auta krásný, žvanec a pití nebylo cenově přestřelený. Jediné co, tak fronta u vstupu byla solidní a vstupný je docela drahý. Příští rok, pokud mi to vyjde, tak pojedu znovu.
Chtěl jsem jéct ale byl jsem v mostě na driftech celý víkend
Me se taky moc libilo, sice jak rikaji vsichni, opravdu to bylo hodne podobne jak minule.. Ale ono vice mene co chtit vic, ze..
Fronty na jidlo v sobotu ukrutny to je pravda, ale to je tak jedine co je mozne vytknout:)
Priste jedu urco zase..
A ja som sa na to vybodol a radšej sa díval na autá v pohybe v Moste :-)

15.06.2015, 14:44 |
Soptík | Upraveno: 2015-06-15 14:45:59
Byl jsem v sobotu a až na organizaci u pokladen naprosto super.Na klobásu se čekalo chvilku a auta parádní.Za rok jedu zas.