Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > EUR účet

o Navštíveno 2206x o
o 14.06.2015, 18:53 | Martyn
Nenasel jsem nikde nejake AKUTALNI srovnani, proto se zkusim poptat i tady, treba nekdo ma zkusenost..
Potrebuji ucet hlavne pro PRICHOZI platby v EUR (radove par tisic mesicne), kdo ma nejvyhodnejsi? Poplatek za vedeni uctu, sepa platby, atd..
Btw ted si to nechavam posilat na CZ ucet u GE a kdyz vidim co to stoji tak se mi lamou kolena:) kdyz zaplatim kartou v zahranici tak me eur stoji ca 28kc, ale kdyz mi prijde na ucet tak mi priskoci 26kc + jeste si strhnou 100kc za kazdou prichozi platbu, takhle fakt nee.. Nejlepsi zda se mi asi VR bank vypada?

o 14.06.2015, 19:53 | tappaja
Mam Airbank, 100 mesicne, vybery v zahranici zadarmo atd...
o 14.06.2015, 20:16 | Martyn
To nevypada vubec spatne! 25kc za prichozi sepu je skoro dost, ale s tim vetsim tarifem za 100kc jak rikas ty jsou zdarma coz je parada! Diky za tip, vazny kandidat..
o 14.06.2015, 20:24 | lambados
Ja mam equabank mesicne nic neplatim, ucet v cz i v eur zdarma. Prichozi europlatba 9kc.
Vybery neomezeny pocet, jakykoli bankomat zdarma i internet banking zdarma. Jinak. Pri nahlaseni meho jmena bonus 150kc.:) kdyby jste meli zajem, ozvete se. Poradim. Nebo i nakontaktuju. :)
o 14.06.2015, 20:27 | lambados
Karta: vedeni karty i karta zdarma. Vyberu v zahranici u kterekoli banky 9kc. Cash back v cz i v zahranici u partnerskych obchodniku zdarma. Ale vybrat v nemecku 20 euro.... poplatek je 9kc. To je nic. :) v cz chteji mnohem vic.
o 14.06.2015, 20:57 | Mr.Scully
Citibank má veškerý příchozí platby zdarma a veškerý výběry kdekoliv na světě zdarma. Není lepší varianta. Akorát měsíční poplatky odpustí jen v případě, že u nich máš asi půl míče nebo míč, nevím přesně.
o 14.06.2015, 21:16 | gizmi
No ja to vyresil uplne jinak..v CZ mam Mbank, zena Airbank (vyuzivame u vseho maximum vyhod) a na Eura mam ucet ve Volksbank v Nemecku. Vyborny pristup, vse zdarma a podle me nejlepsi kombinace (+ k tomu jeste paypal)
o 16.06.2015, 12:09 | bafis
Jako gizmi, mam euro ucet u Sparkasse - poplatky 1 euro mesicne, da se zridit online.
o 16.06.2015, 22:13 | hanx
Já mám Unicredit a k CZK účtu zadarmo (akce nad 12 tisíc měsíčně zdarma) mám i EUR účet s výběry z bankomatů zdarma v rámci EU.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.