Navštíveno 2524x

Potrebuju koupit auto na denni jezdeni,aktualne na 1000 km tydne. Obyc 2 mistna plechovka,vzadu to musi mit 2 kridla. Libi se mi berlingo r. Cca 2005.jaky motor? Jaky mate nazor na 1,6hdi 66 kw? U berlinga vim akorat o problemu se zadni napravou. Pripadne na co jineho kouknout? Mam tourana tak by se mi k tomu libil caddy ale to je tak cca 100k a to uz je hodne.
Diky za postrehy
OPEL COMBO 1.7CDTi 2005 - 2006 jsou docela chválený.
jako Paczqo, ma to znamy uz docela dlouho a neda na to dopustit, pokud vim, jen bezna udrzba jako na kteremkoliv jinem aute.
combo je malé oproti berlingu
ta náprava se nechá opravit a zas je na dlouho klid (pokud ho extra nenakládáš)
A nejaky problemy s tim cdti? Zvladne najezd treba 300-400k km? Ja uz prave jedno berlingo mam a to faceliftovy se mi v ramci moznosti i libi interierem. U toho me hlavne zajima kvalita motoru 1,6hdi 66kw a starsiho 2.0hdi 66kw
mam to starý a benzín
žádný zásadní problém
já jezdil s jedním, který měl 650tkm, dostával dost zabrat a ještě pořád jezdí :-)

17.06.2015, 07:43 |
Hanes berlingo 2.0hdi 66kw 2004 jsem mel dva roky. Nedam na nej dopustit. 2.0 jsou dvoje trysky. bosch a siemens, radej kup s boschem-da se repasovat. do siemense nejsou dily.
1.6 hdi 55kw ma otec. koupeno z kraje roku se zadrenou klikou. Motor je nyni po generalce, auto jede dobre, snad bych rekl ze kvuli lehcimu motoru je ovladatelnejsi, ale motor ma sve mouchy a vadou konstrukce se zadira, da se tomu predejit a pak vydrzi pro dalsi generace :-)