Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:Průjezdnost dálnic?Trasa Plzeň,Praha,Pardubice

o Navštíveno 2044x o
o 21.06.2015, 17:47 | Komba
Zdravim Vás.Zajímalo by mě jak jsou na tom momentálně dálnice po této trase z Plzně do Pardubic.Slyšel jsem,že je to místy rozkopaný a nevim jaká je průjezdnost.Určitě dost členů tady se pohybuje po dálnicích a mohl by poradit:)
Nevim zda dobře funguje tento server,na tý trase je toho celkem dost [ Link ]

o 21.06.2015, 20:59 | bartosek
Nevím jak to prohlížíš, ale na celé trase máš jenom dvě omezení.
o 21.06.2015, 21:19 | dj.DEKL
Doporucuju google mapy a zapnout provoz :-)
o 21.06.2015, 21:20 | Komba
Vidim tam dvě omezení a dvakrát práce na silnici.Nerad aby to všechno dalo třeba hodinu zdržení.A nevim zda je lepší jet přes jižní spojku nebo nějak přes pražskej okruh hned před zličínem.
o 21.06.2015, 21:21 | Komba
dj.DEKL:ani nevim,že něco takového existuje,na to se podívam.Dik:)
o 21.06.2015, 21:37 | P.E.T.R
Z Plzně na Prahu je jedno zúžení, kde se jede protisměrem, ale jelo se plynule. Jinak až do Prahy nic. Dál jsem teď nejel.
o 21.06.2015, 22:09 | dj.DEKL
Na D11 je ted taky zavrenej jeden pas...
o 21.06.2015, 22:46 | Komba
Ještě bych mohl napsat,že chcem jet v pátek kolem pátý.To bývá určitě špička což?
o 22.06.2015, 13:29 | MiniMike
spis napis v kolik mas byt v Pardubicich :-)

jinak bych jel pres R1 a pres Ricany nahoru na Jirny a tam dalnice.... stat budes urcite na sjezdu na Ricany, ale jde to a pak i trosku v Ricanech, ale nebude to nic strasnyho... pokud se dostanes v 6 do Prahy, tak budes stat Jizni spojku uz od Chodova az na Cernak....
o 22.06.2015, 14:38 | Mr.Scully
Jel jsem předminulej pátek z Plzně do Pardubic kolem třetí hodiny a dálnice v pohodě, akorát zajebaná jižní spojka byla totálně ucpaná, že se ani nejelo, ale stálo. Zpoždění přes půl hodiny oproti plánu. Ale předpokládám, že už to pořešili, bylo tam svedení do jednoho pruhu a teď minulej pátek už mi přišlo, že je to v poho.
o 22.06.2015, 20:04 | Komba
Taky se obávam,že ta spojka bude kouslá,ale jinudy to vůbec neznam a mam strach jezdit obklikou:)V pardubicích chci bejt samozřejmě co nejdřív,aspoň tak za hodinu z prahy:D Vim,to bude nereálne,hlavně se Scudem:) Jedem na festival do Starých Ždánic.
o 23.06.2015, 13:55 | MiniMike
No pres ty Ricany a Jirny to muzes vzit...

viz. [ Link ]
o 23.06.2015, 18:27 | DaveF
anebo přes Kostelec a Kutnou Horu,ale ono si moc nepomůžeš, sice pojedeš ale zase pomalu.
Vyrazil bych prostě o hodinu dřív protože nikdy nevíš kde se zdržíš a jel bych klasika D5, jižní spojka, D11
o 23.06.2015, 18:49 | dj.DEKL
Jizni spojka neni tak hrozna... za 15min projedes od Sporilova do Sterbohol a pak uz to zas jede...
o 23.06.2015, 20:00 | Komba
Já to teda risknu přes tu spojku.Stejně sem srab,abych jel trochu obklikou,protože mam strach,že zabloudim:D :) Ještě budem nabírat jednu pražačku,třeba by to mohla znát:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.