Navštíveno 2015x

znama shani pro manzela model do sbirky, jedna se o fiat punto model z roku 2000 a musi byt zluty, velikostne kolem 15 centimetru delky, meritko neodhadnu. Vi nekdo kam se podivat, uz chvili googlim a nenachazim. Dikyza kazdou radu.
jde konkretne o tohle provedeni
img2.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/6928/6928051-fiat-punto-hgt-1.jpg

24.06.2015, 19:49 |
gizmi | Upraveno: 2015-06-24 19:51:17
Bud takto:
[ Link ] nebo uz pak jen rallye edice.. ve zlute jinak bohuzel..
....jinak jich je v jine barve mraky. Ja treba nahanim seata ibizu + hondu integra 1g a tyhle proste nejsou :(
gizmi: diky, to by mohlo byt ok. Je to jak rikas, temer nesehnatelne, rally edici a dalsi jako treba policie, taxi a pod jsem nasel, ale ciste tahle obyc verze je problem. Nasel jsem jediny web, kde to maji jeste vystavene, ale se zpravou ze neni a nebude.
diky.

24.06.2015, 20:17 |
gizmi Mam stejnou vasen - sbiram modely Honda (hlavne ty co jsem vlastnil), takze chapu :))
jj, dobre to znam :) kdysi jsem taky sbiral, jak takovehle, tak stavebnice s kovou kastli, asi znas :) ale uz je to davno a vsechno slo z baraku.
Nevím, zda to dělají v požadovaných barvách, ale zkuste zkouknout výrobce Norev, Solido, druhak jukněte na burzy sběratelů kuriozit - nejbližší je ale až 12.9.2015 v Praze, viz
[ Link ] :-)