Navštíveno 1846x

ahoj,
koupil jsem si novou grafiku ATI MSI r9 270x, vymenil jsem ji za ati 6870 a pri hrani her slysim ruchy ve zvuku (jen pri zatezi). Zvukovka je bohužel hned vedle grafiky (PCI-E), nejaky tip jak tu zvukovku odstinit? Nechce se mi kvuli tomu kupovat nová zvukovka do PCI...díky
Je tam tato zvukovka, ale se starou grafikou to nedelala....
[ Link ]
Dave1984:
Asi Ti moc nepomuzu, v PC uz par let nedelam. Ale vim,ze jsem parkrat neco takovyho resil a stacilo ztlumit nejaky kanal v nastaveni zvuku, jinak v repro bylo slyset jak PC pracuje.
Jednou jsem taky prehazoval piny na zvukovce....
zkusím vymyslet nejakou plastovoalobalovou stenu a dat to mezi grafiku a zvukovku, pokud nepomuze, budu holt muset koupit zvukovku do PCI a dat ji dale od grafiky
zkus ztlumit mikrofon a vypnout mu zesileni, muze to nekdy pomoct, obecne ztlumit vsechny vstupy co dou na konektory
mám tam jen optiku a jeden konektor na stereo do receiveru mikrofon nevedu
mám tam jen optiku a jeden konektor na stereo do receiveru mikrofon nevedu
konkretne tady je na hornim modrem jacku co de do zvukovky sdileny mikrofon s line in, nevim proc ale vetsina karet co sem mel doma mela defaultne prepnuto na mic in a volume na max + gain 20 db, a pres to to muze sumet, do vystupniho analogoveho mixeru a jeho vystup je line out + tady je jeste konektor pro pripojeni audia na predni panel case, kde bude neco podobneho, to ze tam neni nic pripojeneho, prave muze zapricinit ze se to chova jako antena