Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Kde sehnat/nechat udělat velkej závit

o Navštíveno 2039x o
o 25.06.2015, 19:21 | rcman
Ahoj,

potřeboval bych do trubky která mě vnitří průměr 79mm vyrobit nebo nasadit závit... Nevěděl by někdo o něčem co a kde sehnat v Praze nebo někde kolem???
Abych to trochu přiblížil. Mám trubku (spíše takovou tubu) a na ní potřebuju udělat víčko na závit. Bohužel se právě jedná o vnitřní průměr 79mm.

Předem moc děkuji za pomoc...

o 25.06.2015, 20:07 | assassin
jak je ta trubka dlouha? ma rovnej konec? tloustka sten? - mysleno jestli ji upnu do soustruhu - mam v Praze jen malicej... kdyby jo tak by se asi dalo...
o 25.06.2015, 20:32 | Midi34
jestli je vůbec kovová (ocel, železo ,hliník nebo silnější plast)
o 25.06.2015, 20:35 | radek.613
3palcový trubkový závit potřebuje D76, to by se mohlo využít. Takže kdokoli se závitořezem nebo soustruhem, práce na deset minut.....
o 26.06.2015, 14:26 | rcman
assasian: Vtom je problém. Nemám to teď u sebe abych to poměřil. Ale tloušťka stěny je tak 1 až 1,5mm. Délku toho závitu bych si představoval tak 2-3cm. Spíše bych potřeboval něco co budu moc vložit a nabodovat nebo ňák jinak přidělat.

pro mě by bylo ideální když by mě někdo vyrobil trubku o (vnějším) průměru 78-78,5mm z vnitřním závitem. A do toho druhou trubku z vnějším závitem. Délku třeba 50cm. Já bych si to pak mohl rozřezat a použít na víckrát...
o 26.06.2015, 14:32 | assassin
No me prijde elgantnejsi udelat zavit dovnitr, pokud to vicko nemas a bude se soustruzit, muze to byt libovolnej zavit... Trubku v trubce udelat muzu taky, ale nemam v praze tak velkej kus materialu, musel bych si vzpomenout o vikendu v dilne - co material? Jestli to chces varit tak dural by se ti asi nelibil co?
o 26.06.2015, 16:04 | rcman
assasin: Právě že víčko už mám. Takže potřebuju něco jako matici, abych to připevnil (nabodoval) dovnitř. A něco jako šroub, abych to přibodoval k víčku... Dural By byl asi pěknej a lehkej. Ale o váhu se mě moc nejedná. Hlavně nemám jak bych to připevnil. Potřebuju aby to zvenku nebylo (ideálně) vůbec vidět, že zevnitř je něco připevněno.... Jedině že bych to přilepil. Ale stím nemám moc zkušeností abych se do toho pouštěl...

Potřeboval bych to asi tak za dva týdny. Ted stejně nebudu mít čas se tím zabývat. Na kolik by to asi mohlo vyjít peněz?
o 26.06.2015, 19:06 | assassin
To nych asi musel videt - duralovy by to slo nalepit/zalisovat - ale to to je potreba mit ty dily v ruce, musi se to napasovat dost presne. Moc si nedokazu predstavit nenapadne spojeni neceho co se bude svarovat ... Kdyz budes mit cas tak to nafot a muzem neco vymyslet, ja ale muzu sm tam o vikendech - jinak jsem v nemecku
o 26.06.2015, 22:18 | rcman
Assassin: Děkuju. Něco nafotim a ozvu se s něčím co by upřesnilo situaci. Taky mám čas spíše o víkendu...
o 26.06.2015, 22:19 | rcman | Upraveno: 2015-06-26 22:20:13
...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3508 sekund.