28.06.2015, 20:21 |
Drtič Sice mám fabiu, předtím Galaxynu, chtěl jsem velké auto (scudo, které tady inzeruju), ale to asi kašlu nakonec, tak nadešel čas pořešit něco jiného. Má se to asi takto..jsme v malém městě, jsme tu dva. Kolega má Octaviu - tu osobně nechci i přes to, že je to držák. Nemá cenu kupovat drahé auto, fabia, co mám, udělá stejnou službu...je ale strašně malá vevnitř. Čili chci normálně velké auto velikosti octavie, klidně kombik, bud motor, který sneze bez problému LPG (klidně větší objem- měl jsem na taxikařinu alfu 166 3.0V6 a náklady uplně v klidu) a nebo naftu. Hodně ale skáču po městě. Cenový strop je 100 000,- víc tady opravdu nemá cenu investovat do auta. Samo ideal držák auto, něco jak ta octa, ale tu prostě nechcu.
Superb 1 2,8V6 LPG? Monde? Mazda 6? Co by jste doporučili?
Peugeot 607 3.0 V6. Mam to jako civilku a super, na motoru odchází jen zapalovací cívky (1000Kč/ks), výbava úplně jinde proti srovnatelnému koncernu, daleko pohodlnější sedačky, dostatek výkonu i na tak těžké auto, taham za tim i auta na podvalu a nemá s tím problém.
Dají se sehnat za pár korun, do 100t seženeš i s LPG a přitom zpracováním je na tom znát, že to kdysi stálo přes mega, takže i s větším nájezdem to pořád funguje. Já mam najeto 280t km a jsou tam pořád původní elektrické tlumiče.