Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ,,kvalita" Barum pneuservis

o Navštíveno 3873x o
o 29.06.2015, 20:34 | zach
Chci vám ukázat, jak kvalitní odvádějí práci ,,profíci" v pneuservisu Barum v Telči a jak zacházejí se zákazníkem.
Na úplně novém autě jsem měl defekt, tak jsem tam zajel, aby mi to opravili (jiná možnot nebyla, v celým okolí měli všechny servisy zavřeno).

foto k příspěvku  od zach

o 29.06.2015, 20:35 | zach
jak dopadlo úplně nové netknuté kolo vidíte na fotkách

foto k příspěvku  od zach

o 29.06.2015, 20:37 | mr.brain
Tak jsi to samozřejmě na místě reklamoval, ne?
o 29.06.2015, 20:37 | zach
zaměstnanec byl mladej arogantní dvacetiletej kluk. Neuměl ani zvednout auto na hever (kdybych tam nebyl, tak mi heverem ještě zničí práh a auto stejně nezvedne).
To že neumí vyvážit kolo radši ani nebudu zmiňovat!
o 29.06.2015, 20:39 | gizmi
Vyreklamovano? Tohle bych si nechal zaplatit ;) Beztak maji pojistku na blbost. Jinak ja mel za to, ze ten "pajcr" se dava ze zadu kola :)

PS: takove najdes vsude..
o 29.06.2015, 20:41 | zach
Tak jsem si stěžoval (bohužel zpětně přes e-mail, nebyl jsem tam já osobně) a zde je odpověď:

Dobrý den,

nepatrné "poškození" (resp. otlaky) na první fotce je opravdu způsobeno od přezutí, bezdotykově to ale bohužel neumíme.
větší poškození na druhé fotce ale není naší prací, spíše pavděpodobně škrtnutím o obrubník.

Takže mimo to, že mě poslali do řitě (s čím se dalo počítat) , sám majitel přiznal, že jsou tak neschopný, že neumí vyměnit pneumatiku bez toho, aby zkurvili kolo! Podotýkám, že je to pneuservis a nic jinýho nedělej. Já fakt nevím kam ten svět spěje :D
o 29.06.2015, 20:45 | mr.brain
Chm, zkus to vyřešit s regionálním ředitelem Bestdrive (dřív Barum) [ Link ] Většinou narazíš na někoho rozumnýho (neplatí vždycky :/).
o 29.06.2015, 20:53 | zach
mr.brain: bohužel takhle Barum Telč neni v jejich seznamu poboček, takže to s nima řešit nelze.
Je mi jasný, že z nich nic nedostanu, s tím jsem se smířil. Spíš jsem chtěl poukázat, co je dnes možné zažít u ,,odborníků" a na co si případně dát pozor a kam nejezdit.
o 29.06.2015, 20:57 | Seat Power
sorry,ale kdyz si nechas srat na hlavu...tohle zjistit ja tak bych tam udelal takovej bordel pokud by to snima neslo rozumnou domluvou ze to to jeste nevidely!Na tyhle lemply nic jineho neplati
o 29.06.2015, 21:15 | Collin
Ty se tady oháníš furt profíkama,odborníkama a co to znamená? Stane se všude, né jen v pneuservisu.. Každej dělá chyby,tady se prostě nezadařilo. Chování jak jejich tak tvé je zas něco jiného.. Když to řešíš takto zpětně tak se nedá moc čekat,že řeknou pane mužete dorazit vše proplatíme..

Píšeš,že jsi tam nebyl osobně,ale tké píšeš "tak jsem tam zajel, aby mi to opravili"

"(kdybych tam nebyl, tak mi heverem ještě zničí práh a auto stejně nezvedne)."

"Tak jsem si stěžoval (bohužel zpětně přes e-mail, nebyl jsem tam já osobně)"

Tohle nechápu jak to teda bylo..

o 29.06.2015, 21:29 | zach
Byl tam s tím otec, měl na spěch a navíc takovýhle věci moc neřeší, auto je pro něj jen dopravní prostředek, co mu slouží. Jemu je ten škrábanec putna, ale mě to trochu mrzí.
V první osobě jsem to psal kvůli zjednodušení (ve finále se to zamotalo ještě víc :D - uznávám, moje chyba).
Nežádám vás o nic, jen píšu, co se stalo a jak se věci maj, toť vše. Třeba vám to může někdy pomoct se takovýmhle problémům v budoucnu vyhnout.
o 29.06.2015, 21:34 | Collin
Takže si tam nestál a ani otec to nehlídal a auto heverem stejně zvedli.. Je to tak? Jen mš zajímá jak moc si to přibarvil :)
o 29.06.2015, 21:40 | worm03
29.06.2015, 20:37 | zach
"(kdybych tam nebyl, tak mi heverem ještě zničí práh a auto stejně nezvedne)"
Tak si tam teda byl nebo nebyl? A takhle lžeš jenom někdy nebo často? :)))))
o 30.06.2015, 07:26 | camron
Jestli ses do toho mailu zamotal podobne jako do prispevku tady, tak ti odpovedeli jeste vcelku slusne.
o 30.06.2015, 13:33 | Duri
zach: hezká pohádka :)))
o 30.06.2015, 13:40 | Lufas
tvl...
o 30.06.2015, 15:15 | blabla
Při defektu se vyzouvá kolo??? Pár prázdných kol jsem už měl, ale nikdy mi nesundávali gumu z disku. Vyvažovat samozřejmě ano, ale při tom se to udělá asi těžko ne? :D
o 30.06.2015, 17:24 | Collin
blabla: Při každém defektu jsem vždy vyzul..

Jinak Zach jak teda? Nějak si se opravdu zamotal..
o 30.06.2015, 19:33 | kozlustechnykus
Je teda fakt, ze uz sem par let nepichl, ale driv se vzdycky sundala guma z disku, vnitrek gumy zdrsnil a na to sla takova ta zaplata s trnem, kterej se zastrihl.
o 30.06.2015, 19:48 | mr.brain
Ještě je možnost, že to někde opravují takto Youtube video:
o 01.07.2015, 09:41 | blabla
Mě vždy vytáhl hřebík, nebo co udělalo defekt. Nafoukal víc kolo než je běžné, jakoby vývrtkou na víno zvětšil díru a do díry vložil namazanou lepidlem nějakou gumu-šup dovnitř šup ven, uřezat přebytečný materiál, upravit tlak vyvážit a na auto. Doba opravy tak 5min a 100kč.
PS: youtube mi nejde
o 01.07.2015, 09:50 | .mycTD
me se pri defektu zeptali, jak s tim budu jezdit rychle, a po odpovedi, ze normalne, tu gumu sundali :-)
o 01.07.2015, 12:02 | Horal-11
a co teprv tohle [ Link ]
o 01.07.2015, 13:15 | camron
blabla: tato metoda už se moc nepoužívá. Pokud člověk není sebevrah, tak sundat gumu a zalepit záplatou...
o 01.07.2015, 13:22 | blabla
camron: a co se může stát? jezdil jsem doteď úúplně vklidu, protože jsem ani o jiné metodě nevěděl a ve snu by mě nenapadlo že by to dělali nějakým né moc bezpečným způsobem....
o 01.07.2015, 13:34 | mr.brain
Tohle je ovšem echt-defekt :D

foto k příspěvku  od mr.brain

o 02.07.2015, 01:03 | Samantus
Ad. pneuservis - je to banda dementů nic víc... kolo se musi zout a obout bez toho aniz bych jakkoli poskodil lak na disku.. to ze blbec napise ze to bezdotykove neumi, tak se prohlasuji za boha, protoze ja to bezdotykove umim... :-D
Ad. malej kluk s trubkou... taky jsem si takhle parkrat vyzkousel starej system prezouvani... ani to moc makacka nebyla :-D slo to pekne, ale na hlinikae za desitku kus to nebude :-D
a ten posledni defekt? kdyz se dari..... :-D

jo a knoty na opravu defektu sam pouzivam, je to pro me ryhclejsi a levnejsi.... jinak by se samo mela guma vyzout uvnitr zdrsnit a odmastit, napatlat slabou vrstvou lepidla, vtahnout hribek a nebo zaplatu s ocelovou vlozkou a hotovo... tak je to stoprocentni a bezpecny.. knot je udavanej jako temporary use.... :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3822 sekund.