Navštíveno 5166x

fotíš, byl jsi na místě a vrátíš se na odlet? :-)

01.07.2015, 14:21 |
jedla koukám že v popisu na playtvak udělali z A380 ještě větší A830 :-)
Mně to přijde jako hype, taky jsem se na to těšil, pak jsem v tom dvakrát letěl a zjistil, že je to stejnej dobytčák jako jakýkoliv jiný letadlo. Akorát zvenku je větší, no...
A380 v emirates economy je rozhodne vic mista nez treba v b777 a je MNOHEM tissi.. A s nejakyma a320 treba je to absolutne nesrovnatelne..
Tišší samozřejmě je, ale to místo navíc jsem tam teda nikde nenašel... jestli tam jsou někde tři centimetry na šířku, tak to jsem fakt nepoznal a to jsem letěl dvěma různými letadly těsně za sebou.
Ja prave taky, jeden segment 380, druhy 777 a zdalo se mi ze tam rozdil fakt je:)
Kazdopadne kdyz jsem ted vyguglil data tak zase takovy rozdil to opravdu neni - rozestup mezi sedadly ma emirati 380 vs 777 vetsi o 5cm, na sirku pouze 2.5cm..
No právě... mně tam k pohodlí nohou chybí asi tak 40cm, takže jestli je to 40cm nebo 35cm, už zas takový rozdíl není :-D
Potreba setrit mistem, pac podle tv noha jsou na palube i obchody a restaurace:DDD
Tak, a je to tu, už nejen čekání, paběrkování, ale každodenní návštěva :-)
[ Link ] Od neděle 1.5.2016 A380 na každodenní lince do Prahy :-)
proč to letadlo po přistání kropí hasící vozy? to je mytí nebo nějaká desinfekce?
Ted nekdy pry ma byt na LKPR Mria, je to pravda?
Petura to je jen "uvítání", dělá se při každém inauguračním letu..
aháááá :) díky za vysvětlení
Mě se letos podařilo se s tím proletět na cestě do Asie a musím teda říct, že to je zážitek i v ekonomické třídě.. od nastupování po servis, multimedia nebo sledování jak se odjíždí od terminálu když to je vysoké jako osmipodlažní budova... přes 550tun vzletová hmostnost budí ohromný respekt
An225 mrija 10.5 10:55 díky za tip.Je to napsaný na planes.cz v očekáváme

04.05.2016, 19:03 |
Sau Párkrát sem v něm už letěl, příští pátek znova a co možu hodnotit tak je to jedno z najtišších letadel. Pokud si vyberete sektor uplně vpředu (kde obvykle bývá první nebo business třída - ta je u Emirates komplet v patře) tak třeba při startu téměř ani nepostřehnete rozjezd a vzlet. Neskutečně v tomto směru pohodlné. A Emirates u ma boduje internetem přes wi-fi na jejich palubách - 500 MB dat za 1 Dolar! To nemám ani tu na zemi :)
Koukám, že oproti AN-225 je A380 takové malé štěnátko :-)))

Za asi 5min vlítne nad Špindlem do Čr

10.05.2016, 11:19 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2016-05-10 11:23:12
Doma na veľkej TV to bolo rozhodne pohodlnejšie :-D