Navštíveno 2000x

Mel bych prosbu na majitele vozidel sag 2001+. Mohly byste mi prosim zmerit rozmer otvoru kufru + loznou delku kufru az k prednim sedackam + sirku kufru? Zajima me o co je to mensi nez berlingo.tusim ze to o moc nebude.
nemám teď po ruce metr, změřím kdyžtak zítra, ale to už mě asi někdo předběhne.
Nicméně si pamatuju, že dvoumetrové sádrokartonové desky jsem v Galaxy převážel vzadu v pohodě :-)

17.07.2015, 18:35 |
ebeerman | Upraveno: 2015-07-17 18:35:41

17.07.2015, 19:15 |
michall | Upraveno: 2015-07-17 19:16:18
Šířka otvoru cca 118cm
šířka kufru mezi bočnicemi cca 112cm (vpravo skoro zároveň, vlevo se zmenšuje)
výška po stranách cca 98cm, uprostřed +cca 4cm
délka ložné plochy cca 190cm, měřeno k výdechu na podlaze uprostřed předních seslí, 2m věc se tam vejde
Ja sem vezl dvoje vchodovy dvere, ktery maj tusim vysku i s ramem 206cm a jeste byla rezerva :-)
Ještě je tam prostor podle polohy předních seslí
diky moc chlapci.my sme prave galaxii 5 let zpatky mely a pamatuju si ze to bylo obrovsky nesmrtelny auto (2,3 benzin). ted potrebuju vymenit stary berlingo za neco novejsiho a tohle me napadlo jako alternativa.
jinak teda pro info rozmery berlinga- sirka dveri i mezi blatnikama 120cm,vyska vstupu 115cm a delka lozny plochy 170cm.takze si myslim ze galaxie je zdatnej konkurent a jedina podstatna vyhoda berlinga jsou kridlovy dvere pro nalozeni palety jesterkou.
hlavni vyhoda techhle pick-upu je prave tech 120cm na eurovku... to je ti pak k hovnu, ze chybi jenom 2cm :-)
jo to je jasny,ale myslim ze jedna eurovka na dylku je na tyhle prcky az az
Já vezl hardtop a vlezl se na mm přesně :) SAG je snad největší z těchto vozítek. Těžko se mi hledá nástupce.
skrin 203 na vysku taky v pohode