Navštíveno 4766x

20.07.2015, 10:25 |
Kapka (M)
víš že je mezi náma pár fordařů...asi se mi vysypala spojka klima-kompresoru u Mondeo MK4 2.0TDCi..neřešil jste to někdo už?dá se třeba objednat-sehnat jenom ta spojka nebo se bude muset vyměnit celý klima-kompresor? vím že třeba u koncernu se to dá vyměnit..díky kluci..za 14 dní odjíždím do Chorvatska,tak nechci nic riskovat.. na fotce je vidět bordel který začal lítat z té spojky..

20.07.2015, 10:25 |
Kapka (M)
Tak záleží co máš za kompresor ještě.. Pokud máš Visteon VS16 tak se dá sehnat jak ta přítlačná deska, tak i ta cívka.. Taky je to i podle roku, ale podle toho konektoru máš asi 07- (jinak fotka je blbá..)

20.07.2015, 14:47 |
Kapka (M)
tohle jsem našel na něm zezhora..jestli to nějak pomůže

Dej VINko do mailu, mrknu v praci zejtra

20.07.2015, 22:37 |
Kapka (M)
dj.DEKL - maš to v emailu,budeš moc hodny
Tezko soudit.. Myslim si že tam bude VS10 kompresor a na to ty části seženeš.. :) Až budeš vedět přesnějc tak můžeš napsat a něco vymyslíme.. :)

20.07.2015, 23:22 |
Kapka (M)
Woko_O : a ty dokazes sehnat nejake nahradni veci okolo toho klimakompresoru?
Něco dokážu.. Ten přítlačák, cívku, ložisko..

21.07.2015, 11:04 |
Kapka (M)
a máš představu cca o ceně komplet přitlačák+cívka+ložisko? klidně sem nebo na email davidkapka@gmail.com
Na VS16 kompresor
Cívka: 1400,-
Ložisko: 500,-
Přítlačák: 1100,-
To je co nějak dokážu, když budu hodnej..
no ale na tomplastu je spíš naprskanej olej,ne? takže ještě gufero, možná hřídel nebo přední víko, protože je s vůlí a vyběhané....

21.07.2015, 11:22 |
Kapka (M)
Radku to není právě naprskaný olej..ale jako by nějaký roztavený spálený plast..myslím si že je to z té cívky zevnitr..
no spálit tu zálivku vinutí, to si tedy žádá docela hardcore podmínky.....no držím palce

21.07.2015, 11:41 |
Kapka (M)
tak nakonec jsem přes jednoho tady člena sehnal celý klimakompresor...tak snad se to do konce týdne podaří zprovoznit...díky všem tady za pomoc..
Kapka: Sehnal si nový,použity? Na kolik to přišlo?

01.05.2016, 13:09 |
Kapka (M)
byla to repase od ACI autodily..cenu bych musel pohledat..ale zkus napsat JRovi
No šlo mi o to zda znáš někoho kdo umí ceny,nebo dělá repas apod..
Potreboval bych na skodovku.. Zatím mám za 5.5tis,novej.. Ale starline,tak nevím zda vzit.. Hledám zjišťují..