Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rychlovka k moři autem

o Navštíveno 4068x o
o 23.07.2015, 09:28 | Petura
prosím poraďte kam na pár dní k moři s dětma (1 dospělák a dva špunti 6let), potřebuju tam zaparkovat auto, složit hlavu přes noc a někde koupit jídlo :) přes den se dojít vykoupat do slanýho rybníka, thats all :)
je to dost na rychlo, poslední nebo předposlední týden prázdnin, termíny cestovek jsou plný, a uplně jen tak na blind s dětma to moc nechci riskovat... na tohle je asi lepší chorvatsko, ale sam bych to viděl někde sever itálie, ale necham si poradit... díky

o 23.07.2015, 09:42 | Paczqo
Opět se budu asi opakovat ale já si nemužu vynachvalit [ Link ]
Letos jsem to bohužel nedal ale přišti rok tam zase planuju jet.
o 23.07.2015, 09:50 | Kapka (M)
klidně ti doporučím Chorvatsko..někde klidně nahoře co nejblíže.. Istrie
o 23.07.2015, 10:48 | /// MiŠeL ///
Paczqo: to vypadá parádně
o 23.07.2015, 10:58 | Paczqo | Upraveno: 2015-07-23 11:00:57
To je a ted ještě lepší jezdil jsem tam jako dítě pod stan se zájezdem od školy každej rok někdy od roku 93 do 99 a pak jsem začal jezdit v roce 2007 sam autem do bungalovu to byl kemp už po rekonstrukci, posledni roky jezdíme do bungalovu Flower Style a kemp je super je tam spousta vyžití. kemp je docela zarostlý stromama takže dostatek stínu a není tam pařák jak na pláži, k moři kousek, po cestě z moře k ubytovani několik budov se sprchama a wc vše bezbarierove a čisté neustale to tam uklízí. Skoro každý večer je v tom městečku nějaký program pro děti i dospělé, obchody se vším jídlo, suvenyry, hadry, věci do vody atd..., několik restaurací, cukráren a všude jidlo dobré, dětské hříště, několik bazénů a brouzdališt ale naprosto luxusní a jeden bazen ma hloubku snad 2,5m a dá se tam výborně zaplavat.
Z kempu se dá dojít bezproblemu pěšky do přístavu a z tama lodí do Benátek.
o 23.07.2015, 11:05 | Paczqo
Komu by ani toto k vyžiti nestačilo tak 20km od kempu je městečko Lido di Jesolo a je tam obrovskej aquapark :-)
o 23.07.2015, 17:07 | Collin
Rabac jsi vyřadil?
o 28.07.2015, 12:18 | Petura
Rabac jsem nevyřadil, ale jsem lenoch líná a tak se mi už v místě auto někam na koupání moc tahat nechce, a zvolil jsem si ještě polopenzi abych nemusel shánět jídlo... :)
zatím vede itálie asi Lido di Jesolo a nějaký místní hotel

BTW: máte někdo zmapované čerpací stanice s LPG? cca po 400km bych potřeboval dofouknout
o 28.07.2015, 12:26 | Dudelina
o 28.07.2015, 13:04 | .mycTD
o 31.07.2015, 08:03 | Petura
tak na konec padla volba na Chorvatsko, 2x apartmán pro 4, nebo jeden větší pro 8.
Tipy triky sem prosím :) Nějaké zajímavé místo pro děti, bazén, skluzavky, písková pláž a minimum kamínků, blízko k vodě (žádné dojíždění), termín poslední týden prázdnin. Kvůli času strávenému v autě dáme přednost spíš severu popř. poblíž ostrovu Krk. LPG stanice jsou?
Předem díky za každé info.
o 31.07.2015, 08:47 | Paczqo
Já sice když chorvatsko tak Rovinj a hotel Monte Mulini a tam se obávám že asi pro děti to moc nebude. letos jsem tam na dovče nebyl jen jsem tam vezl známé a pak zpět ale s LPG mám zkušenost že už konečně jsou hodně na čerpačkách u dálnic takže není potřeba sjíždět z dálnice, někde natankují oni někde tankuješ sám, cena +- kolem 4kun litr.
o 31.07.2015, 10:26 | macomb
Kudy pojedeš? Byl jsem minulou sobotu na otočku v Záhřebu (známým vyprsklo auto cestou z dovolené, jel jsem Slovensko a Maďarsko), tak bych i s LPG poradil, ale vzhledem k bydlišti v profilu, tak předpokládám, že pojedeš jinudy ;)
o 31.07.2015, 11:00 | Petura
asi přes Graz - Maribor
o 15.08.2015, 23:52 | Petura
jsem v prdeli, cestovky jsou na hovno a příští sobotu musím někam odjet....
nakonec jedu zase sám s dětma, prosím doporučte nějakou tutovku, díky moc
o 17.08.2015, 09:58 | Conan
Kus napsat mail sem, jestli něco nenajdou: [ Link ]
o 18.08.2015, 19:49 | Petura
ještě že jsou last minute :) nakonec se povedlo sehnat...
teď už jen odjet a přát si slunečné počasí a příjemné sousedy na hotelu :)
o 20.08.2015, 05:48 | Petura
Kterou trasu vybrat? Kde bude lepší provoz a LPG cerpacky? Na poplatky to vychází tak nějak stejně

foto k příspěvku  od Petura

o 20.08.2015, 09:45 | Šroub
na LPG cerpaci stanice se mrkni na [ Link ]
o 20.08.2015, 10:54 | Petura
sakra černý okno :( tak znovu...
bude lepší jet na Salzburg - Villach - Lubljana a nebo na Graz - Maribor

foto k příspěvku  od Petura

o 31.08.2015, 13:59 | Petura
cesta tam i zpět problěhla naprosto v pořádku :) jen trochu problém s tankováním LPG v rakousku, jinak slovinsko a chorvatsko naprosto bez problému...
cesta zpět se valila na jednu nádrž plynu a zbytek na benzín, protože přes noc je bylo všude zavřeno :)
o 31.08.2015, 17:09 | Collin
No a kde jsi byl a kudy si jel?
o 31.08.2015, 19:38 | Petura
Přes Dolni Dvořiště, Linz, Salzburg, Villach, Ljubljana, Rijeka, Novi Vinodolski... Cestou tam jsem si na netu našel jednu cerpacku za Salzburgem a tam nabral, pak dal bez problémů... Cesta zpět byla přes Zagreb, Maribor, Graz, Linz a tam jsem našel jednu, ale stojan tam nakonec nebyl, a benzínu bylo dost a nebyla nálada pátrat a za každou cenu šetřit (v půl druhé ráno)
Jinak se mi líbí, jak jinde mají stojany s LPG normálně mezi stojany s benzínem a naftou a ne bokem jako u nás.
Každopádně díky všem za rady, pomohlo to.
o 01.09.2015, 11:17 | mendo
pred zahrebom po tom ako sa spoja dialnice rijeka/split je INA, kde je lpg v stojane pri benz., nafte. To bola posledna moznost nacerpat, najblizsia lpg pumpa az 60km pred budapestou. Sice najdrahsie lpg ake som tankoval, ale auto slo odost lepsie jak na chorvatsky plyn. Ja mam 75l(60l) nadrz tak dojazd mam fajn, len pri dilanicnych rychlostiach plne nalozeny to dost cuca :)
V nocnych hodinach je dost problem tankovat aj u nas, jedine velke cerpacky ako slovnaft, to iste v HU mol, samozrejme vsade nutna obsluha
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3023 sekund.