Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT help:Vyber notebooku

o Navštíveno 1905x o
o 23.07.2015, 10:43 | BATMAN
Potreboval bych od mistnich IT guru poradit s vyberem noveho notesu. Nez abych stravil desitky hodin vyhledavanim informaci,necham si radeji poradit.
V podstate ani nevim zda koupit klasicky NTB ci investovat do drazsiho powerbooku ci nejakeho oddelitelneho zarizeni typu YOGA.
Byl by nekdo ochoten shrnout plusy a minusy?
Mam jeste pockat na WIN10 nebo radeji honem koupit neco s widlema 8.1?
Z 99% mam notes na internet,sem tam film. Nehraju uz ani miny,ale nerad bych zazil nejake sekani obrazu filmu v HD kvalite.
Notes prakticky nikam neprenasim,max po bytě.
Cenovou predstavu jsem mel do 10.000 ale pokud bude mit nekdo zajimavy tip na stroj s perfektnim pomerem vykon/cena tak pritlacim.
Diky za tipy!

o 23.07.2015, 13:37 | Chris
skus si spisat co potrebujes:
- velky 15-17" alebo mobilny lahky 12,5-13,3" ?
- baterku aku ? Potrebujem vydrz ?
- potrebujem vykon, na internet a filmy staci i3 bohate
- potrebujem HD displej ? kedze sa da laptop pripojit na telku bez najmensich problemov cez hdmi

atd

o 23.07.2015, 15:39 | BATMAN
Staci 15.6
Baterka a vydrz:Nikam moc neprenasim,nevim jak jsou na tom dnesni moderni notasy,snad uz lip jak 2.5 hod...
Apple nechci
HD display je plus,taktez nevim zda jit pouze do SSD disku nebo se spokojit s hodne pouzivanou kombinaci klasicky HDD 5400ot + 8GB flash pameti pro system....?
o 23.07.2015, 15:40 | BATMAN
Zatim se mi libi tento [ Link ]
Uz jsem s cenou na 12k,ale zatim me zaujal nejvic.
o 23.07.2015, 16:01 | CHUROS | Upraveno: 2015-07-23 16:05:57
Ja osobne koukam na rozliseni displeje 1366x768, mi prijde dost malo

SSHD je kompromis a dnes bych u do toho rozhodne nesel.
Vetsina NB ma uz USB 3.0, takze bych sel do nejakeho 128GB SSD a koupil si bokem nejaky ramecek s HDD idealne 7200 ot, ale zalezi co na nem budes ukladat.

SSHD disk jsem provozoval mockrat a zadny velky zazrak to neni.

Zkusenost par lidi s tim otacecim displejem. 15" otaceci dotykovy displej, kdyz si s tim nekam sednes je za chvilku pekne tezkej, takze pouziti jako tablet to stejne nenahradi.

Jelikoz to potrebujes na konzumaci obsahu, je otazka jestli pro tebe neni lepsi Windows tablet ( [ Link ] ). Kamaradka na tom ma Money S3 a kdyz potrebuje tak si k tomu prihodi klavesnici a mys a je v poho. Mail nacvaka na virtualni kalvesnici.
o 23.07.2015, 16:59 | Chris
- pri 15,6" pozeraj len Full HD
- s SSD, alebo si dokupis
- vyhodis CD/DVD mechaniku do externeho ramceka a namiesto neho si namontujes klasicky 5400-7200ot disk na data
- 4GB ram staci, ale ideal je 8GB, ale neni problem kedykolvek dokupit
o 24.07.2015, 00:32 | noclue
win 8 je pre mna osobne taka hruza, ze som si kupil 13" Macbook Air. Vtedy este W10 neboli ani ohlasene...

Win10 som supol manzelke na notas, bol tam 8.x a celkom mi odlahlo....
Asi ich hodim aj ma hraci comp...

inak mikrosloft ma akciu, ze mozes do roka zadarmo upgradnut W7 a W8 na W10... cize kup akykolvek Win chces...

o 24.07.2015, 00:40 | Chris
Kto vie co planuje ms s bezplatnum upgradom na w10 :-).

Podla mna je w8.1 super, staci pozriet par trainingovych videi na microsoft virtual academy a hned zacne davat vela veci zmysel...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.341 sekund.