Navštíveno 2455x

Kolega z práce nevydržel a dal si poslední TRMko (10.0.10240) na korporátní PC. Prej že "krok kupředu". Wsus mi ale komicky naznačuje něco úplně jiného :)

to nevadí, kolega nevydržel a poslal ho do modre cisco vpn klient, ale ten uz jsme pracne rozchazeli na win 7 a jeste hur na win 8 :-)
Jinak domaci komp uz mam prelitej a aktivovanej na 10 pro a cajk, vetsina apliakci to prezila, resp si pustila instalci z msi znova a nastaveni zustalo
Zato jsem vcera preliznul telefon na 10.0166 z insideru.
Je to furt beta, ale uz je to pouzitelny :-) A nekter veci uz mi zacinaji dochazet. Treba Edge je na tom telefonu neuveritelne rychlej.
Je to v prdeli, jsem insider, testoval jsem W10 od prvního veřejného sestaveni. Na desktopu s W7 jsem mel W10 reservovane - zatím se nezacaly ani stahovat. Na notebooku, kde mam W8.1 a jako login stejny live ucet jako v insider W10, se mi ikona rezervace projistotu ani nezobrazila, i kdyz mam vsechny updaty a i tu aktualizaci, ktera to v dubnu poustela, nainstalovanou. :D

31.07.2015, 08:46 |
Bucci | Upraveno: 2015-07-31 08:50:42
LordPeytl:
[ Link ] (edit - teď už je link správně)
doma se na to chystám o víkendu (počítač je téměř čistej), pracovní ntb se hryzne ve 40%, vyhodí chybu komponenty a obnoví zpět 8.1
Pak se objeví tohle info:
windows-10-error-code-0xc1900101-0x30018

31.07.2015, 09:32 |
AR LordPeytl: sem na tom stejně. V práci klasika ntb, zažádáno o upgrade hned jak se ta ikonka objevila a nic. Doma jedu na insiderech ale na tabletu kde je w8.1 čekám na ikonku a nic :(