Navštíveno 2290x

30.07.2015, 22:11 |
TROY Dotaz zda-li někdo byl :). Zajímá mě cokoliv. Kamarád se vrátil včera a jen básní :)))) tak chci slyšet info i z jiný strany.

30.07.2015, 22:18 |
TROY ee to si pleteš s jinou banánovou republikou
Nikdy jsem tam nebyl, ale strašně rád bych se tam podíval. Přesně jak píšeš - kdo tam byl, tak jen básní a až podivně se nezávisle na sobě shodují ve větě - Vietnam? Tys tam nebyl, to bys nepochopil. Jen z fotek mohu říci, že co se týče přírody, tak je naprosto úchvatná. Nakonec, i Top Gear tam byl a myslím si, že pro představu to je slušné ;)

30.07.2015, 22:22 |
hanx Kamarád tam žil půl roku (studium) a skoro se nechtěl vracet.. :-)

30.07.2015, 22:22 |
TROY Kamarád byl už v Thajsku a řikal že do Thajska nikdy více,že to je už na hovno a že Vietnam má co ukázat - ubytování krásný za tejden v hotelu pro dva za cca 8500 v centru města apod.
Vitenam je luxus znamej byl hlavne nejezdit zname turisticke trasy mrdky sikmooky to na cizince zkouseji asi jako vsude jinde.

31.07.2015, 09:04 |
Duri Je Vietnam a Vietnam...byl jsem v Hanoji a džungle...udajne jižní Vietnam už je ale Amerika..
Treba dokument s Anhem ve vietnamu tam je krasne videt ty rozdily ma to dva dily.
Není Thajsko jako Thajsko..:)
Vietnam nevím, ale taky jsem slyšel od všech jenom chválu..
Taktez se musim ohradit proti plivani na Thajsko.
Byl jsem letos v unoru a byla to moje NEJ dovolena v zivote.
Samozrejme clovek nemuze bejt zdechlej a zatvrdnout na jednom miste. My s partii procestovali skoro cely jih, nescetne plazi a nemam co bych tehle zemi vytknul.
O Vietnamu se uvazuje na dalsi rok tak pak urcite poreferuj.

04.08.2015, 14:52 |
Pekys Hanoj je komunistický město, se vším všudy, bordel, hnus, nemá nic co ukázat.
O čem se asi bavíte je oblast Nha-Trang, která je známá těma skálama vystupujícíma z vody. Tam jsou pláže jak v karibiku a tam to určitě stojí za to.

05.08.2015, 13:48 |
War tak jestli chceš slyšet něco negativního na Vietnam, tak je plnej rusáků ať bohatých nebo úplně zoufalých s igelitkou místo tašky, zejména Nha-Trang, ruské nápisy na obchodech, jídelní lístky v ruštině..
a v Cu Chi tunelech si vyslechneš pěknou komunistickou propagandu, ale ta možnost zastřílet si ze samopalu to rychle spláchne :-)