Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rozvody 2.0Tdi

o Navštíveno 1994x o
o 02.08.2015, 18:13 | jira
Potkala mě havárie motoru.Od výměny rozvodů v servise škoda ujeto 20000km,jsou to ale 3 roky.Povolily se šrouby na řemenici vačky(nechápu,normálně se povolit nemůžou),jeden úplně vypadl.Stát se to v plné rychlosti tak nevím jak by to dopadlo.Pojedu do servisu domlouvat co s tím.Mám šanci že se k tomu servis postaví a přizná špatně odvedenou práci?myslím že asi ne,jsem rozhodnutej napsat do M.B.aby se vyjádřili odborníci-v servisu asi žádný nebude.

o 02.08.2015, 20:31 | Woko_O
A co chceš řešit? Motor je v prdeli a jestli to někdo špatně utáh před třema rokama se už nedozvíš.. Možná že něco odpustěj ale spíš ne..Prostě se to stalo a abys dokázal že je to vyloženě chybou práce by stálo mnohem víc než udělat ten motor..
o 02.08.2015, 21:18 | jira
Tak jestli to někdo špatně utáh je snad jasný,nechá se to i dohledat v servisu jezdím tam pravidelně a poslední serviska -4000km.Podstatný je že jsem si mohl pěkně rozbít hubu.Udělat motor taky není nic levného,může být v háji hlava,min.jeden píst,ventily,třeba i klika....
o 03.08.2015, 13:32 | Woko_O
Jo to je jasný, že to někdo špatně dotáh, teoreticky..ale hledej někoho kdo se ti k tomu přizná a uzná chybu. Možný je samozřejmě všechno, po třech letech se to ale blbě dokazuje.. Spíš to odnesly jen ventily, možná nějaký vahadla se zdvihátkem. Hubu by sis s tim nerozbil..maximálně by něco prolítlo kapotou nebo blokem.. :D
o 03.08.2015, 15:05 | camron
Problém u 2.0 Tdi je, že se ty rozvody "musí umět"
o 03.08.2015, 20:37 | jira
Že by servis Škoda neuměl...
o 03.08.2015, 21:17 | camron
Hele, v autorizácích se spousta lidí "učí"...takže asi tak.
o 03.08.2015, 21:43 | walish | Upraveno: 2015-08-03 21:43:59
Když neumí Škoda jako taková, tak nebude umět ani servis :))

EDIT: Jak píše camron, autorizák není vůbec zárukou toho, že tam někdo něco umí nebo něčemu rozumí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.163 sekund.