Navštíveno 4615x

Prosim doporucte nejlepe na zaklade osob.zkusenosti, kde v Brne nechat umyt auto a nalestit lak. Kvalita sluzby rozhoduje, nemusi byt ultralevne ...
diky
zkus místního člena FBS (dříve to dělal)

03.08.2015, 14:58 |
FBS S Pájou se známe, díky za doporučení :-)
Nicméně teď jsem v dílně bez kanálku a wapky, takže to moc nejde udělat od A do Z. Doporučuji ale ruční mytí Brand, na Vídeňské (Modřická cihelna).
Já jsem si nechala naleštit auto zde na doporučení od známého. Mám s nimi skvělou zkušenost a mohu vřele doporučit.
Odkaz na stránky, kde naleznete kontakt a odkaz na FB stránky zde:
[ Link ]
Simona11:
To jste se zaregistroval/a jen proto, abyste sem frkl/a reklamu? Už jen ten text byl dosti nápadný :-)
V Brně leští Collin a eberman, ne?
Take umime.. Provozovna Nove Sady 27.
Kdyztak pisni mail a muzem poresit..
camron:
Chtěla jsem pouze poradit. Samozřejmě je každého věc, co si nakonec vybere ;)
No zrovna v Brně by se mi taky hodil nějáká dobrá zkušenost. Jelikož se mi na autě začíná objevovat tohle a skoro všude. Na střeše se mi navíc udělal jakási mapa. Vůbec nevím z čeho a jak....

03.08.2015, 19:14 |
vomy7 Doporučuji najít někoho na detailingclub.cz, kluci tam mají fotky aut, které dělali a v okolí Brna určitě někoho najdeš.
Jojo, taky umíme. Žabovřesky.
LukeFab : Zvětralá barva, řešení je strojně vyleštit a zakonzervovat.
Lidí je tu dost kteří si stím hrají. .Stačí si vybrat.. :-)
coz me pripomina, ze bych se kdyz uz nez na myti mohl stavit na folie. to mam v aute jak ve vykladni skrini :O(

03.08.2015, 21:04 |
soray Lukefab: Neparkuješ pod stromy?

03.08.2015, 22:05 |
FBS Pajo cinkni, myslim že na ceně se ROZHODNĚ domluvíme :-)))) Víš jak to myslím ;-)
Právě nestávám pod stromy. Všiml jsem si toho před rokem. Ale před 3 lety jsem občas stával u minulýho bydlení pod nějakým listnáčem.

05.08.2015, 12:22 |
soray Jestli to byl javor, mohlo by to být ono. Dokáže velmi slušně poškodit lak.
To tvoje na té druhé fotce vypadá spíš jak zvětralý lak. Musel bych to vidět asi naživo, jestli je to ještě rozumně řešitelný.