Navštíveno 1988x

03.08.2015, 19:35 |
Seat Power | Upraveno: 2015-08-03 19:35:22
Ahoj,
mam pech jak svin :( meju naposledy zeny auto,cistim mokrym hadrem trochu motor,ze to odvezu pak do bazaru na vykup,pak nastartuju a sviti kontrolka baterie/dobijeni (asi mi do altika kapla voda),a nezhasina,tak se ptam co na to v bazaru?berou auta s toutou ,,zavadou´´stim ze mi neco slevi z puvodni ceny a sami to opravi,nebo me poslou nekam a nebudou se stim zabyvat a auto nevemou?
nemam uz silu a naladu to opravovat,nebo shanet neco apod...jinak autu nic jineho neni.
Dekuji za postrehy
Tohle nejde něják paušalizovat. Záleží na každým soudruhovi bazarníkovi. Každopádně počítej že strhne víc než by stála oprava, protože je to pro něj jakoby práce navíc.

04.08.2015, 07:29 |
Veva nech ten motor déle nastartovanej, to zmizí až se vypaří voda...
co prodáváš za auto?
Auto je vždycky dobrý prodávat pojízdný pokud to není vrak na díly :-D Altíku že by vadila trocha vody z hadru když jezdí v plískanicích a funguje?
motor bezel dost dlouho a kontrolka porad sviti :(
no skutecne sem to jen omyval(hadrikem a vodou,ne vapkou apod..) a pak odjizdim a kontrolka sviti a uz nezhasla.
ze spodu je kryt a altik je v motoru ,,zastrceny´´tam se voda z bezneho provozu dostat nemuze,ale ze by mi tam vylozene nekde nachcala voda ztoho hadru si nemyslim.Mrknu jeste na kabely atp..jinac uz nevim :)
nebo kolik se tak mohou pohybovat opravy altiku?dela to tu nekdo,eventuelne?

04.08.2015, 14:43 |
Ravo Ještě bych se zkusil podívat na log chyb přes VAG (jestli je to koncern) a chyby případně vymazat.
Jsou chyby který jsou pořád indikovaný, i když už chyba pominula (typicky airbagy)
nejdrive promerim jestli teda dobiji nebo ne,protoze me napadla taky ta moznost jak pises ty Ravo