Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Kufor/Vozik na naradie

o Navštíveno 1725x o
o 03.08.2015, 19:38 | Chris
Kedze nosenie naradia panelak->auto atd je strasne neprakticke ( ovesany ako stromcek), plus porozhadzovane po roznych miestach, chcel by som vsetko dat na jednom miesto.

Na co by malo byt miesto vo voziku/kufriku:
- 100 dielna gola sada
- aku skrutkovac bez kufrika
- ockove/vidlicove kluce
- velke a male krimpovacie klieste
- kladivo
- mensia pilka
- rozne skurtky/vruty/iny instalacny material
- skrutkovace s bitmi atd.
- ine drobnosti

Dost sa mi pozdava modulove riesenie - vozik od Stanley, ktory sa da rozlozit na spodnu velku cast a mensi kufrik do ruky. Co mi pride dost prakticke a zmesti sa mi to do sedana v poho.

[ Link ]

alebo

[ Link ]

alebo

[ Link ]

Mozno tu s tym niekto pracuje, ma daily skusenosti a pod. Cize kazda rada vitana, pripadne nejaka ina lepsie varianta okolo 50e ? Dik

foto k příspěvku  od Chris

o 04.08.2015, 14:09 | Chris
nikto nic ? neverim
o 04.08.2015, 14:17 | Skury
Co jsme používali bedny od Stanleye, tak maximální spokojenost. A za ty peníze dle mě ideální řešení.
o 04.08.2015, 17:04 | bastr
o 04.08.2015, 19:48 | Chris | Upraveno: 2015-08-04 19:49:16
dikes, ale 330e je moc. Hlavne to kvalitu dewaltu asi ani nevyuzijem, kedze to nebudem pouzivat daily.

Plus do kufra sa mi to nezmesti kde mam max vysku 58-60cm.
o 04.08.2015, 20:02 | bastr
je ten system celej rozdělaváci a variabilní což třeba mě tady na stavbách vyhovuje a navíc jde celej komplet zamknout
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2043 sekund.