Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kam do kempu v CZ a SK?

o Navštíveno 2803x o
o 03.08.2015, 22:00 | Losky
Příští týden chceme jet na pár dní buď tady a nebo na Slovensko. Pokud bude v místě nějaké koupání (termály), nebudeme se zlobit. Hledáme nějaký tip, pro pěší turistiku a na kola.

Díky

o 04.08.2015, 09:56 | z0diaC
u nás doporučím autokemp ve Frenštátě pod Radhoštěm .... krásný čistý kemp teď v létě s letním kinem, vedle aquapark, pěšo Beskydy, na kole cyklostezka Bečva buď z Karlovic nebo z Horní bečvy ... nebo Beskydské traily ve Fresštátu ... je toho moc .. [ Link ]
o 04.08.2015, 11:11 | Losky
Večer na to mrknu. Děkuju za tip;)
o 04.08.2015, 11:25 | Harryp
SVK: Senec - Slnečná jazerá (výborný štěrkáč, zánovní Aquapark, termály hned vedle v Pieštanech)

"Kousek" na cyklostezku kolem Dunaje atp.
o 04.08.2015, 11:54 | SilverGhost
Nebo provařený ATC Merkur u Nových Mlýnů :-)
Senec taky doporučím, kolega tam letos byl a byl spokojen.
o 04.08.2015, 12:17 | z0diaC
Merkur bych moc nedoporučil ... loni jsem navštívil ... strašný "bordel" všude, za týden neuklizené ani JEDNOU sprchy a wc ... bordelem míněno jak odpadky tak "rušný noční život" kempu ... pokud tuhle oblast,tak doporučím kemp u jacht klubu v Pavlově - pak stačí vyjít nahoru na sklípku :-) [ Link ]
o 04.08.2015, 12:22 | Darker
Nevim odkud ses, ale pred mesicem sem byl u Wolfgangsee, 4 hodiny jizdy z Prahy, vyborny na kola, turistiku i koupani :-) konkretne kemp [ Link ] muzu jen doporucit! :-)
o 04.08.2015, 12:27 | Honza2.016v
do merkuru se chystáme, kvůli "nočnímu životu:)" , ale máme to jako lepší alternativu k Mácháči, kde už nás to po 10 letech nebaví, hlavně žádná změna. takže ani bordel nás nepřekvapí.. možná bude i menší než na Mácháči:)
o 04.08.2015, 12:44 | Losky | Upraveno: 2015-08-04 12:46:26
Merkur nechceme, hledáme něco normálního, ale né zase totálně mrtvého jako je Seč u Chrudimi:)
Celkem mě zaujalo to NDR, ale upřímně nemám moc rád místa, kde je hlava na hlavě, což teď asi v sezóně na tomto místě bude normální:(
Jo a ještě ten Frenštát, to vypadá taky moc pěkně.
o 04.08.2015, 13:15 | AllInOne
Já jezdím do Chlumu u Třeboně...Kemp Hejtman...parádní okolí, čistej kemp
o 04.08.2015, 21:36 | Losky
Zatím vede Frenštát, spousta turistických stezek:)
o 06.08.2015, 21:20 | Losky
Tak rozhodnuto, v sobotu vyrážíme směr Frenštát:) Rádi bychom mrkli rovnou i na Slovensko. Máte nějaký tip okolo Frenštátu? Něco jsem si našel (favorit je muzeum Tatry), pak nějaké vyhlídky, ale vůbec netuším, co kraj ještě nabízí nebo případně ta Slovač:)
o 06.08.2015, 22:05 | madmaik
me by tohle zajimalo na zari,v okoli lipna nad vltavou/frymburku
o 07.08.2015, 11:44 | z0diaC
no,snad mě nebudeš proklínat :-) .... já můžu doporučit Tatru,Štramberk (uši) - nádherné uličky ve starém Štramberku, jen Trůba se teď opravuje - zavřená ale stojí to za to,jeskyně Šipka tam,Hukvaldy,výlet na Lysou horu - pěšo nebo kolmo,Velké Karlovice - např. hotel Horal - wellnes,skanzen Rožnov,pokud jsi nebyl,pivní lázně ... je toho mraky,záleží co preferuješ ... ještě doporučím hřebenovku na Soláňi buď pěšo nebo kolmo ..
o 07.08.2015, 11:47 | z0diaC
ještě z kempu na Velký Javorník,Pustevnám ve vyhni pokud nemáš rád miliardu lidí ... ve štramberku na rozhlednu Bílá hora.
o 07.08.2015, 12:40 | Losky
Určitě Lysou Horu dáme, Radhošť,chceme zajet do Osvětimi, podívat se ještě na Slovensko, muzeum Tatry, Štramberk, kvůli Uším. Jinak hrady a zámky jdou mimo náš zájem, tomu jsme nepropadli. Třeba jeskyně apod, to je naše. Bohužel má být zase na chcípnutí, tak snad ty pochoďáky dáme. Jo, nikoho proklínat nehodlám;)
o 17.08.2015, 23:22 | Losky
Tak kemp ve Frenštátě naprosto v pohodě a určitě se tam ještě někdy podíváme. Co se týče výletů, během týdne jsme dali pěšky něco přes 60 km po zdejších horách a v těch vedrech to byl masakr. Nejhorší situace byla na Pustevnách, opravdu mrtě lidí. Jak tam vede silnice či lanovka, tak je to konec:( To na Lysé hoře nás bylo tak 10 lidí. Jinak muzeum Tatry v Kopřivnici mě nadchlo, bylo opravdu na co koukat. Ještě jsme navštívili Osvětim a Březinku a z toho víceméně zklamání. Nic zajímavého vidět nebylo:( To Terezín se nám líbil celkově více.
Jinak každopádně díky za tip, vše se nám vydařilo a maximálně jsme byli spokojeni.
Díky:)
o 18.08.2015, 08:41 | Angličák | Upraveno: 2015-08-18 08:42:41
Ještě jsme navštívili Osvětim a Březinku a z toho víceméně zklamání. Nic zajímavého vidět nebylo:(

Sorry, ale to je věta na nakopání do prdele. Už samotný fakt existence takových hnusomíst je "zajímavý" a pokud čekáš kolotoč, nebo horskou dráhu mezi hořícími vězni, tak jsi nemocný. Mi osobně z toho místa nebylo dobře a lidi co tam lezou za zážitkem, by si mohli předem načíst tuny informací, aby si taky uvědomili, na co to tam čumí a po čem šlapou.
o 20.08.2015, 16:45 | Ravo
Angličák: absolutní souhlas!

A vidět hory zabavených kufrů, botů, hřebenů a holících štětek, lidských vlasů který patřili někomu kdo tam skončil... to je věc kterou asi dokonce života nezapomenu.
Ale je to přesně o tom si nejdřív něco zjistit a načíst (nebo si zaplatit průvodce), pak se z minimalistického prostředí stane hodně silný zážitek (navíc není prvoplánově pozitivní). Každýmu popírači holocaustu bych tam šel o kus betonu co zbyl z těch pecí omlátit držku, aby si tu realitu uvědomil.

Ale to jsme už docela odbočili, sorry za OT...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.174 sekund.