Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Včera opět motorkář

o Navštíveno 5789x o
o 04.08.2015, 10:17 | Zdeny60
Včera jsme jeli se ženou na hory. Máme dovolenou, říkám si, půjdu něco v podvečer nafotit. Cesta vedla přes obec Jindřichov.
Tam se dělá kanalizace a po celém úseku od bývalé papírny až nahoru se po silnici pohybuje spousta stavebních mechanizmů a na dvou místech jsou semafory. U jednoho jsme čekali v koloně - asi 4 auta přede mnou a asi 2, možná tři za mnou. Jízda je svedená na levou polovinu. V protisměru začala jezdit na zelenou auta. V tom se přihnali dva motorkáři a mermomocí museli předjet nás stojící tak, aby byli na světlech první (věřím tomu, že nejet v protisměru nic, jistě by projeli na červenou - ono je totiž přes ten úsek vidět). No a jeden malamut jel tak šikovně - prostě odborník - že jednomu autu urval zrcátko. Naštěstí ne mně, to bych tu dnes nic nenapsal, protože bych byl ve vyšetřovací vazbě za úmyslné zabití. Nekomentuji, vašich komentářů bude dost. Samosebou, všechna auta stála blbě, moc u středu, to je jasné, vždyť jste tam všichni včera byli a viděli to, ne?

o 04.08.2015, 10:23 | Bart 007
provokatére :-)))
o 04.08.2015, 10:54 | Samantus
Já tam nebyl a je mi to fuk, ale zasmál jsem se, díky :))) ( bez ironie) jen mi prosím dej echo k tomu tématu o LPG docela by mě zajímalo jak to tedy je...
o 04.08.2015, 11:01 | Etien (M)
myslim, ze tady nikdo netvrdi, ze mezi motorkari nejsou lamy...
o 04.08.2015, 11:08 | Proffesor_W | Upraveno: 2015-08-04 11:08:58
A sakra, no to ti holt asi nezbude nic jinyho nez za sebou tahat vozik s piskem. A nebo aspon v kufru, takovou mensi krabicku posledniho posypu.
o 04.08.2015, 12:00 | johanik
On je to fakt děsnej problém, když tě motorkář předjede a na tom semaforu stoupne pred tebe nebo vedle tebe. Nez ty zařadíš, je motorkář pryč a máte oba klid. Tože někomu ukopne zrcátko, tak to samozřejmě nepopírám, že je idiot.
o 04.08.2015, 12:32 | Veva
Jako Proffesor a Johanik...
nicméně bych k tomu dodal to, že přesně jako někteří motorkáři jsou idioti, tak i "plechovkáři" jsou idioti a mnohdy větší než motorkáři.
Kolikrát se mi stalo, že při projíždění středem k semaforům (ať dvouproudá silnice či jednoproudá), přičemž jsem nikoho neohrozil ani neomezil, mi nějaký pitomec na poslední chvíli vjel do středu, abych nemohl projet nebo naznačil otevření dveří... hroznej problém a závist ze strany plechovek, že motorkář může být první a přitom nikoho nezbrzdí.
Zdeny, nevím proč, ale Tebe bych tipoval na jednoho z těch závistivců
o 04.08.2015, 12:43 | Lufas
ja bych ti na tohle řekl jen tohle: Zdeny ty si kokot:-D
a jsem mladej floutek pro tvou informaci:-D
o 04.08.2015, 12:59 | koren
jenze ani Zdeny60 nemuze byt u vseho - treba predminule to u me mohlo vypadat skoro stejne. Akorat ze vsechno zacalo o 2 km drive kdy mi dotycna nedala prednost...

a aby nedoslo k nedorozumneni:
1) nejel jsem nijak rychle (aby me prehlidla/nevidela, proste nekoukala)
2) zrcatko jsem nikomu neukop
3) pani jsem slusne vysvetlil ze mne malem sejmula a ze by mela koukat i jinam nez strnule pred sebe
o 04.08.2015, 13:07 | mrazik | Upraveno: 2015-08-04 13:08:46
Silnice neni jen pro nas v plechovkach, ale i pro ty co jezdi na kole, na motorce, jdou pesky a musime se tam nejak vejit. To se samozrejme neobejde bez tolerance a holt nekdy obcas prinese i urcita omezeni (uhnout, pribrzdit), coz pro nekoho je primo nemyslitelne. A pritom staci fakt malo. Osobne nemam problem uhnout motorkari, co jede za mnou a bliknout mi blinkrem, aby mohl jet. úrostě se chova jako člověk a ne jako debil, co si myslí jak je na tomhle světe důležitý a přitom je jen malé zrnko písku na poušti.
o 04.08.2015, 13:31 | Zdeny60
Lufas: tvé myšlenkové pochody na úrovni prvňáčka nekomentuji. nemáš li co k věci, bu´d zticha. Bude to prospěšnější.

Veva: pleteš se. Jsem hodně tolerantní jedinec, ale vše má své meze.
o 04.08.2015, 13:41 | sotek
No a jak to dopadlo? Zastavil a dohodli se na úhradě či opravě?
o 04.08.2015, 13:54 | tesil | Upraveno: 2015-08-04 13:57:44
Geronte, nemáš pravdu, tvůj nekrotizujici mozek to už nepobira. Lufas psal jen a pouze k věci.

Nechápu co se snažíš tady furt řešit. Kokoti jsou jak na 2,tak na 4 kolech. Když jezdím na skútru po městě, vždy se cpu u semaforu dopředu a vždy se najdou kokoti jako ty, kteří s tím mají problém. Zase když jedu autem a ve spiglu vidím motorku, pokaždé uhybam ke krajnici aby se mohla v klidu protáhnout. Je to jen o vzájemné toleranci, ale to ty jsi tohle slovo asi v životě neslyšel.
o 04.08.2015, 13:56 | camron
To si tenkrát u nás jeden závodník myslel, že se vejde mezi dvě auta. Nevím, zda mu to za ty dvě protézy od kolen dolů stálo...
o 04.08.2015, 15:09 | Collin
Zdeny je tak tolerantní jedinec,ale vše má své meze.. Tak jestli ti stačí to,že tě předjedou motorky,postaví se k semaforum jako první,a ty tu uděláš článek. To snad ne! Jak klasická duchna,když stojím já kam se sakra oni ženou! přijde ti to určite nespravedlivé a dostalo tě to tak,že jsi musel napsat článek. Ale pobavilo,to musím přiznat.
o 04.08.2015, 16:25 | HIGHTOWER
něco pro někoho, už ani u moře není klid :-D [ Link ]
o 04.08.2015, 17:47 | .mycTD
neni to menorca? :-)
o 04.08.2015, 18:11 | Dexter | Upraveno: 2015-08-04 18:15:36
A příště tu bude článek o tom, jak jsem v supermarketu nepustil před sebe pána co měl 2 rohlíky a já nákup za 3000,-. Nechal ho tam podusit 15 minut, v klidu si to vyskládal na pás (od nejmenšího k největšímu), nechal to pokladní napípat (samozřejmě nezvážil banány, tak běžim k váze převážit) a pak zase vyskládal do vozíku (tentokrát podle barev) 2x spletu PIN se slovy "pardon mám těch čísel v hlavě moc". Už skoro odcházim a ještě se rychle otáčim na pokladní a říkám si o nálepky na hrací kartu (tentokrát na tu "swiss quality" pánev body nasbírám.
Noo a nebo ho pustim a než dám pár věcí na pás, pán předemnou platí a ochází....
o 04.08.2015, 18:15 | Zdeny60 | Upraveno: 2015-08-04 18:16:24
Nejsmutnější na tom je, že když někomu dojdou argumenty a nezvládne dál vést diskuzi, uchýlí se k urážkám a vulgarismům (pánové tesil, lufas). To svědčí o prázdnotě ducha, chlapci.

Speciálně pro tesila: kde jsi vyčetl, že mám problém s tím, že se motorkář postaví ke světlům? Asi blbě chápeš. To problém není a celkem se to dá pochopit, ale když to neumím a ničím auta kolem sebe, tak JE prostě problém.
o 04.08.2015, 18:26 | tesil
S tebou vést diskuzi? Dobrý...:-)))
No tak to borec nezvládl a urval zrcátko. Myslim, ze je důležitější, jak se k tomu postavil. To tak bývá, že někdy někomu něco nevyjde a ty z toho hned píšeš slohovku a stačí si přečíst nadpis a hned je myslím jasný, kam míříš. Tak to laskavě zase neprekrucuj.
Nebo ty jsi prostě bůh, kterej nikdy nikomu nic nepoškodil. A prosím tě, raději už nic nepiš, je teplo, já lemtam škopek a nehodlám se tady dohadovat s takovým blbem jako ty.
o 05.08.2015, 06:22 | Lufas
Zdeny pleteš se:-) ja jen napsal co si myslím a vůůůbec ale vůůbec se s tebou na to to téma nebudu bavit, jelikož to nemá cenu... Ty máš svuj ukřivděnej svět, kde ti všichni ubližujou a tvá pravda je svatá. tak papa dědulo uživat horkého léta :-*
o 05.08.2015, 07:33 | Kapka (M)
hele a ted v klidu..jak je to v zákoně s předjíždenim motorek v koloně třeba na semaforech?když mě motorka škrábne cely bok auta..zavolam policii a co oni na to?koho to bude chyba kvuli pojištovně?..sam jsem plechovkař,ale k motorkám jsem měl vždycky blízko..jen mě to zajíma jak dál postupovat..protože třeba zrcatko u moje auta nebude za 500 kaček..a když řeknu motorkaři že chci po něm třeba 5000,- tak vidím jak to v klidu vycaluje
o 05.08.2015, 07:54 | dogeatdog
Já mu rozumím, ty motorky jsou fakt otravné. Sám jezdím na motorkách, ale abych nikoho nevylekal nebo nepřekvapil, tak mám na dvouválci ultrakrátké výfuky (pozvolné zvyšování hlasitosti zamezuje efektu překvapení okolí a všichni o mně bezpečně vědí, dokonce mi žádné zvíře nevletí pod kola, protože než přijedu, všechna dávno utečou), no a abych udělal místo na asfaltu (někde už je tak rozbitý, že se z něj drolí písek, považte!), jezdím po lese na enduru. To je fajn, dokonce na mě občas mávají myslivci flintou.

Kdyby byli všichni chápající jako já, bylo by na světě krásně.
o 05.08.2015, 08:06 | H-Honza (M)
asi záleží na výkladu, ale kolonu smí předjíždět pouze cyklista. Jenže co je kolona už zákon neřeší... Dále si taky matně vybavuju cosi o tom, že vozidla by se měla řadit na semaforech v pořadí, ve kterém přijela.

Navíc většinou je v křižovatkách nebo místech kde je semafor plná čára, takže se obávám že to předjíždění úplně v pořádku není... takže vina při vzniku škody by měla být bezpochyb na straně toho motorkáře, co by Ti to auto škrábnul nebo urazil zrcatko ;-)

Kdo má pocit, že jsou jeho reakce natolik rychlé, že když předjede kolonu třeba u semaforu, a následně na zelené zmizí pryč než v autě zařadím rychlost, s tím nemám problém.
Ale dementi, co se nacpou dopředu, a následně mě ještě přibrzdí páč si povídají nebo zachrápou, ty bych taky nejradši popostrčil, třeba v Praze ty retardy na skůtrech, to je zlo, nacpou se dopředu, a ani nejsou schopni rychle zmizet, páč jim to nejede.
o 05.08.2015, 08:07 | Hanes
K tomu zrcátku nemělo dojít a v žádném případě ho nic neomlouvá.

Na motorce mám najezděno hodne. Když mě dojede motorka a já jedu v autě, tak automaticky uvolňuji část pruhu aby mohl projet. Pokud stojím v koloně, a vidím ho z leva v zrcátku, dělám taky místo dle možností, pokud se cpe z prava je do magor.
To do tu Mr Zdeny popisuje se deje jen u nás.
Vyjedeš do rakouska a tam se auta uhýbají automaticky. Třeba na Grossglockneru jsem se několik zatáček táhl za rodinkou v XC90, bez úmyslu je předjet, oni zajeli na kraj abych přejel a zas vyjeli.
U nás by mě blokovali až na vrchol a ještě by nahoře parkoval přez dva pruhy abych se tam nevešel.
Nevim proč u nás panuje taková nevraživost ze strany auto řidičů.
Asi závist z té volnosti, ke které ze strachu usednout na jednostopý stroj, ani nepřičichne.

Přirovnání s frontou u pokladny je velmi dobré a úplně s ním souhlasím.

o 05.08.2015, 08:28 | H-Honza (M)
§ 12

(1) Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění, otáčení nebo odbočování.
(2) V obci na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených na vozovce v jednom směru jízdy smí řidič motorového vozidla užívat k jízdě kteréhokoliv jízdního pruhu; přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu. Pokud by vozidla jedoucí současně ve všech jízdních pruzích bránila v jízdě rychleji jedoucímu vozidlu, musí řidič jedoucí v levém krajním jízdním pruhu tento pruh co nejdříve uvolnit

Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda"); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu

o 05.08.2015, 08:36 | H-Honza (M)
s tou pokladnou je to trefné... záleží na situaci.
Jsou dny, kdy stojím ve frontě za hromadou důchodců, a nasraně čekám, i když vím, že moje houska a salám by byly namarkované za 5sec...
Stejně tak jsou dny, kdy mě duchny při pohledu na pytlík s houskama a salámem samy pustí dopředu, platím, a v 2 vteřinách mizím pryč.

Taky jsem najezdil hodně na motorkách, ale nikdy jsem neměl potřebu se někam cpát. Když mi budou chtít lidi uhnout, uhnou. Když ne, neposeru se, těch pár vteřin nebo minut se nezblázní, to se dá srovnat hravě.
o 05.08.2015, 21:06 | 626rs
Ono je to jen o toleranci. Sám jezdím na motorce i autem, takže to vidím z obou pohledů. Idioti jsou na obou stranách. Přirovnám to ale k situaci u nás, v Českém Krumlově. Obvzláště teď o prázdninách je město ucpané tak, že projet jej autem je asi na 40 minut. Minulý a předminulý týden bylo i přes 30 stupňů ve stínu. Na silnici a na sluníčku mnohem více. Mám naháče a na jízdu si často beru kombinézu. Asi si každý dovede představit, co s člověkem udělá 40 minut na přímém sluníčku, pokud je narvaný v těsné, kožené a černé kombinéze. Navíc ta spojka to popojíždění také moc nemiluje. Když se podíváte na silnici v Krumlově, jsou zde pruhy tak široké, že se vedle sebe vejde auto, motorka i cyklista v jednom pruhu. A i přesto když předjíždím kolonu rychlostí cca 15 km/h abych nikomu nic nepoškodil kdyby něco, najdou se frajeři co schválně vjedou doprostřed, otevřou dveře, nadávají Vám do čuráků, nebo prostě místo vpravo jedou při prostřední plné čáře ... Proboha proč? Věřím, že je sere to stání v koloně (mě také, když jedu autem), ale když mám vedle sebe metr v pruhu volno, tak proč nepustit někoho na motorce, aby nemusel stát. Musel bych si dát facku, otevřít mu dveře. Prostě závist, zloba a netolerance. Bohužel.
o 05.08.2015, 22:45 | Alííí
Njn, u nas je lihen idiotu, a vetsina z nich ma bohuzel ridicak. Na co kvuli tomu zakladat temata na diskuznich forech? Nez tohle vsechno Zdeny prelouska a pohada se s kazdym druhym, mohl udelat dobry skutek a tomu chudakovi to zrcatko vymenit...
o 06.08.2015, 07:45 | Zdeny60
626rs - tohle přesně si dovedu představit a nezávidím. proto - jak jsem psla,. ale někteří tupci melou své, je pouštím. Nemám s tím nejmenší problém. Ale na druhou stranu, to co předvedli borci v Jindřichově, není zcela košer.
Alííí - nemám důvod se hádat, jsem skutečně hodně tolerantní jedinec, i když mnozí si myslí opak. Že mě vadí některé principy, je věc druhá. mezi nehorší patří, když někdo dělá svévolně něco, co by dělat nemusel a ví, že to druhým vadí.To se pak nelze divit...
o 06.08.2015, 08:05 | Only_One
jako 626rs .. když vidím motorku a jedu krokem v koloně uhnu.. když jedu na motorce a dojedu stojící kolonu a nevejdu se tak se tam prostě nemačkam..

o 06.08.2015, 08:29 | Cenda
Jaksi nechápu smysl tohoto příspěvku. Že nějakej blbec neumí řídit motorku a urazil zrcátko? Těch je ... U auta jsem měl několikrát zrcátko pryč díky protijedoucímu autu, byl jsem vytlačen za krajnici a zkurvil si dva disky a o jízdě na červenou u "zátarasů" snad ani nemá cenu psát.
Špičkoví byli dva borci na mostu, kam se vejde jen jedno auto a provoz řídí semafory. Pod Kuňkou. Jeden jel na červenou, druhej blbec měl zelenou, tak jel a uprostřed čekali na policajty. Těch dalších 50 aut je nezajímalo :-)

Nicméně si nemyslím, že to ukazuje na mentalitu jakékoliv komunity a má to stejnou informační hodnotu, jako že jsem o víkendu 2x spadl z kola a nic se mi nestalo.
o 06.08.2015, 14:36 | schwaboid
Na mentalitu komunity ne, ale na mentalitu jednoho místního jedince to ukazuje dostatečně :-)
o 07.08.2015, 09:41 | Zdeny60
Tvoji?
o 07.08.2015, 16:01 | schwaboid | Upraveno: 2015-08-07 16:02:33
Jasně, mojí, ty pseudointeligente .... já do tohodle vlákna zatím nic nepsal ....
o 07.08.2015, 16:23 | Zdeny60
Stačí, kolik jsi nablil jinde.
o 07.08.2015, 16:56 | schwaboid
ty jsi chudák
o 07.08.2015, 17:15 | Bjorn
Kapka: Jednoznačně vina motorkáře... policajti se při řešení DN drží základního pravidla, které lze shrnout asi takto: "Stojícím dopravním prostředkem dopravní nehodu nezpůsobíš"

Jinak do debaty se nazapojuji, je pod úroveň valné většina z nás, ale já osobně jezdím autem i na motorce a nikdo není svatý. Pitomci se totiž najdou všude.
o 07.08.2015, 20:03 | Zdeny60
Chudý jest kdo duchem sláb. Na tebe to sedí jak ulitý.
o 07.08.2015, 21:35 | schwaboid
ano jsi chudák
o 07.08.2015, 21:54 | Samantus
ty vole chlapi neprehanite to uz? pripadam si jako ve skolce.... za prvy se hadate jako holcicky... on mi rozslapal babovku, ne to on, ne on... on.... proste inteligencni hnuj.... a jste si vedomi toho ze ta diskuse kterou vedete vede k uplnymu hovnu a jeste vas na uroven toho hovna srazi? Nechapu... asi se hodne nudite...
o 07.08.2015, 22:14 | schwaboid | Upraveno: 2015-08-07 22:15:07
hraju si tanky a mezi hrou odpovídám senilovi ... udržuju ho ve střehu, bo jakmile upadne do vegetativního klidu, zdechne. A to by byla škoda. Pravda, né nijak veliká, ale někomu by mohl chybět.
o 07.08.2015, 22:17 | Samantus
Hm ja hraju wowko..... tak kdo pak je maly dite :-D
o 07.08.2015, 22:26 | AllInOne
A proč radši nemrdáte ty domácí běhny, volové? :-))
o 07.08.2015, 22:28 | walish
Samantus zvedl celosvětový průměr hráčů z 10 let na 10,5, tak ho nech :) Že je to debilita pro děcka je druhá věc :)
o 07.08.2015, 22:38 | schwaboid
Tak mezi ovcema, si skočí zahrát ....
o 07.08.2015, 22:41 | schwaboid
To AllInOne: Protože dneska celej den blije, bere antibiotika, má "krámy" a vypravuje dítě na tábor ....
o 07.08.2015, 22:54 | AllInOne
Hele, mohlo to být horší, mohl si na tom být podobně :-D

Na druhou stranu....to na tom není tak zle.,.....zaklekni :-D
o 07.08.2015, 23:00 | schwaboid
To snad radši tu ovci ....
o 08.08.2015, 06:09 | Zdeny60
Ano, v každém tvém příspěvku je vidět velikost ducha.
o 08.08.2015, 08:58 | schwaboid | Upraveno: 2015-08-08 08:59:25
Ty malamute, jak s oblibou používáš, to budeš reagovat na každý můj příspěvek, i když není určen tobě? Nechceš se na to vys..?
o 08.08.2015, 13:27 | gizmi
:D :D :D To je sranda, kam cca 3 clenove pokazde dokazi "dotahnout" prispevek :D :D :D
o 08.08.2015, 14:01 | Proffesor_W
Teda, spousta lidi tady muze potvrdit, ze jsem svyho casu s Marauderem vedl zajimavy diskuse, ale na tenhle level neklesl ani jeden z nas.
o 08.08.2015, 18:15 | schwaboid
No jo no, fyzický násilí není povoleno, tak do sebe šijem alespoň takto. (On teď napíše, že má 2,75 asi 280kg a dělá víc bojových sportů než starej dementní Seagal a že by mě stejně sfouknul)
o 08.08.2015, 19:24 | Collin
No jestli napíše své rozměry,tak už to bude moc.. Tohle mě ale vždy pobaví,velice usměvné jak tohle lidi píší na net..
o 08.08.2015, 19:31 | camron
To je tim teplem, ze se tu nekteri zacali projevovat jako mentalove?
o 08.08.2015, 20:07 | Zdeny60
Nechci, protože ty mi za to stojíš:-)
o 08.08.2015, 21:19 | Midi34
mě tay chybí jedna důležitá informace-motorkář se omluvil a předal kontakt na pojištovnu nebo to řešil normálně (nebo zařadil a zmizel ?)
o 08.08.2015, 23:04 | schwaboid
Musím počkat až umře nebo to jde řešit i jinak?
o 08.08.2015, 23:14 | gizmi
Prófa: otázka je, zda jsi prisel uz na to, ze mel tenkrat vetsinou Marauder pravdu :D :D
o 08.08.2015, 23:19 | Proffesor_W
Kazda mince ma dve strany, v necem mel, v necem vubec, ale to uz je ted uplne zbytecny resit.
o 08.08.2015, 23:54 | schwaboid | Upraveno: 2015-08-08 23:58:58
Teď na to koukám a napsal jsem to ve špatnou chvíli, samo se to nijak netýkalo Jirky, ale geronta ...
o 09.08.2015, 19:26 | 626rs
Ono vůbec to téma je celé takové zbytečné. Já třeba jak jezdím na motorce i autem, tak za sebe mohu říct, že v autech se najdou taky pěkná prasata. Třeba minulý týden. Stojím na křižovatce, čekám, až do ní budu moct vjet a najednou dědek (tak kolem 65), co stál za mnou se rozhodl, že ho nějaký motorkář nezajímá, nacpal se násilím vedle mě, pak mě skřípnul a předjel. No nebude čekat, až na něj přijde řada ne. Houkal jsem, vytočil jsem motor na 14 000, znovu jsem houkal a nadával. Nebylo mi to nic platné. A co. Mám postavit motorku a jít mu ukopnout zrcátko, jak to někteří dělají? Prostě občas se stane, že člověk narazí na debila. A upřímně, ten motorkář vůbec debil být nemusí. Prostě mu to jenom nevyšlo a stala se nehoda. To se holt na silnici občas stane, že něco nevyjde.
o 11.08.2015, 10:44 | RedBaron
Motorkář je vždycky trochu blíž stroji a trochu bedlivěji se soustředí a sleduje provoz. Nejvíc problémů motorkářům způsobí bezpochyby bezohlední autaři, kteří si ladí rádio, dloubaj v nose, telefonujou, absolutně nevnímají situaci kolem sebe a přivedou motorkáře, který má jen sebe a kombinézu, svojí obrněnou budkou do problému. Osobně mám velkou radost když můžu někde motorkáře pustit, udělat prostor navíc, zdravě jim závidím když můžou předjet kolonu nebo semafor při opravě mostu, proč ne taky, vypálí jako první a nikoho brzdit nebudou. A většinou poděkují, tedy kopnou nebo prostřídají blinkr :-)

Proběhlo i pár férových soubojů a na rovinu, sebelepší motorka E30tce na okreskách nestačí, na první delší rovině vypálí jako blesk a předjede, ale v zatáčkách jsem ještě nepotkal borce, co by na to měl koule a pak mě zbytek jízdy nebrzdil :-)
o 12.08.2015, 09:49 | Cenda
RB: asi jsi nepotkal borce (ne jen jezdce) na motardu :-)
o 12.08.2015, 10:16 | riviera.kidd
ze by byl uz klid?
:-D
[ Link ]

:-D

o 12.08.2015, 10:20 | crestik
spíš by se mělo pořádně vyřešit, co tam při bouřce dělali
o 12.08.2015, 11:24 | riviera.kidd
to bylo pro odlehceni tematu :-)

nekde jsem tu videl ze Zdeny je z jeseniku a dneska tu jeste nereagoval :-)
o 12.08.2015, 16:10 | Zdeny60 | Upraveno: 2015-08-12 16:10:58
Kdepak, mládenci, jsem tu živ a zdráv:-)
Jo, crestiku, to by se tedy mělo. Jestli má někdo v hlavě seno, tak chápu, že v bouřce se plácal na Vozkovi. Každej, kdo tam má aspoň trochu šedý kůry mozkový, tak sleduje dění kolem sebe a při náznaku, že se něco může začít dít, padá do údolí. Mj. byl jsi někdy na Vozkovi?
Jestli ne, pak nemusíš psát ironický příspěvky. POkud ano, tak bys mohl dovodit (tzn. dojít k závěru, co dělat). Ona totiž bouřka na Vozkovi za totálního % nevzniká přímo nad Vozkou, ale táhne se od Zábřeha = máš min. hodinu čas reagovat. Na Vozkovi jsem byl asi tisíc a jedenkrát v létě v zimě a když byla bouřka, pak jsem o ní věděl včas dopředu a měl čas se klidit aspoň na Hášovku nebo na Knížecí. Snad jednou se mi stalo, že se bouřka roztáhla nad Keprníkem. Ale marný to řešit, prostě ti dva měli reagovat a ne za téměř 100% jistoty, že bouřka bude, se plandat kolem toho hromosvodu. Jinak pokud jsi četl pozorně, šlo o druhotný zásha, takže stáli zcela jistě pod tím sklaním převisem, který na jené ze skal je a do toho praštilo. To je totiž jediné místo, kde se dá ukrýt před deštěm. A to byl jejich osud. Kdyby zmizeli, nic se jim nestane. Ale kdyby jsou chyby...
o 12.08.2015, 16:13 | Zdeny60
No a když je téma o motorkářích, tak minulý týden u Pardubic zahynul další můj ne přímo že kamarád, ale známý z branže. Důvod: nepřiměřená rychlost. On na místě, paní v těžkém stavu v HK na JIP. včera jsem se to dověděl od ženy, protože dotyčný k nim do firmy vozil nějaké produkty.A když nedojel, začali se shánět, co s ním je. Tak už není.
o 12.08.2015, 16:24 | tesil | Upraveno: 2015-08-12 16:25:35
No vidíš, za chvíli budeš mít klid. Píšeš to dost lakonicky, kdo by chtěl číst mezi řádky..... Když už tady dáváš R.I.P na nějakou smažku.
A teď to fakt neberu jako rýpání.
o 12.08.2015, 17:23 | JB
chlapi,twl..... neperte se.
Jsem teď pár dní v Moskvě. Včera jsem jel večer po MKADu, nikomu nic nedělám, auto vedle auta ve všech pruzích, auto samozřejmě bez klimy, otevřený okna.. a najednou se okolo mě z obou stran prohnala parta motorkářů. Málem jsem se pos..l :o)
o 12.08.2015, 17:53 | Tarrance
No a jak to dopadlo s tím uraženým zrcátkem? Řešil to nějak ten motorkář a nebo jako kokot odjel? Jsem nikde nenašel odpověď.
o 12.08.2015, 18:31 | Zdeny60
Nevím, protože zůstali stát a já jsem je předjel, když naskočila zelená. Ale křížek tam není, takže se asi nikod nikoho nepřizabil.

tesil: nějak jsem nepochopil. Jakou smažku, woe? Tohle byl vzdělanej kluk, inženýr, ale měl rád rychlost. Není to lakonické, je to věcné. Mezi řádky nic nevyčteš a ani to nebyl cíl, abys něco dedukoval.
o 12.08.2015, 18:56 | tesil | Upraveno: 2015-08-12 18:59:09
Toho nějakého vozralyho hudebníka, co jsi sem sral nedávno, woe.....To jsi měl potřebu to sem dávat a teď jak píšeš tvůj skoro kamarád. A co, tak je po něm. Tak jsem to myslel
o 12.08.2015, 19:13 | Tarrance
Takže napotřetí jsme dostali odpověď. :-)

Zdeny, založil jsi toto téma s informací, že se něco stalo a závěrem týhle informace jsi to s ironijí sobě vlastní zhodnotil, že každej z našich příspěvků bude "věcnej".
Sám radši ignoruješ svoje vlastní téma, aby jsi komentoval lidi, co se do tebe navážej, takže nejsi o nic lepší.

Jak jsi psal výše, tak Ti nevadí, že motorkář předjede frontu na světlech. To jen nedokážeš přenýst přes srdce, že někdo někomu urazil zrcátko (navíc né naschvál)? Pokud to vidíš jako nepřekonatelenj problém, navíc jak jsi sám psal, tam zůstal motorkář stát a evidentně to chtěl řešit, tak nechápu, jako o sobě můžeš tvrdit, že jsi tolerantní jedinec.

Chyby se stávají a prostě ten motorkář chybu udělal a evidentně jí chtěl řešit. Možná Ty chyby neděláš, ale toho motorkáře bys úmyslně zabíjet za jeho chybu nemusel, tolerantní jedinče. ;-)

Neber to jako nějakej útok, ale tuhle debatu jsem si pročetl celou a tolerantně na mě nepůsobíš, byť se snažíš elegantně a klidně odpovědět na kterejkoliv příspěvek na Tvojí osobu.
o 12.08.2015, 23:13 | Samantus
internet snese vsechno.... cim vic tyhle zabomysi valky ctu, tak se utvrzuju v tom, ze inteligence prispivajicich docela slusne klesa.... pojdte se radsi bavit o mrdu, chlastu, hifi... a necem co prinese aspon trochu dobry nalady a ne tyhle vase zkurveny sracky ktery vas akorat srazej na uroven hovna nekde v parku....
o 13.08.2015, 07:32 | Dudelina
JB: Jo v Rusku se jezdí jinak :)
[ Link ]
o 13.08.2015, 15:26 | JB
jj... je pravda, že už sem jezdím 10 let a od té doby jsem doma daleko víc v klidu. Největší problém mám, když tu jsem dýl, zvyknu si na místní piloty (a sám se jím stanu..) a pak přiletím domů a nějak mám problém dodržovat pravidla našeho domácího provozu :O)
o 13.08.2015, 16:48 | Zdeny60
Tarrance: ty jis nedostudovanej psycholog? nebo co?
o 13.08.2015, 21:04 | Tarrance
Zdeny60: Proč nedostudovanej psycholog?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3599 sekund.