05.08.2015, 13:58 |
Ravo | Upraveno: 2015-08-05 14:08:01
Ahoj, chystám se na terénní úpravy na dvoře a budou tam kytky a trávníky, všichni mi říkají že ať tam dám tady u nás na jihomoravské sahaře automatickou závlahu, protože je to peklo denně trávit hodinu dvě postřikováním a přetahováním hadic atd.
Další říkají že nejlepší trávník je beton, ale to já nechci :D
Momentálně jsem ve fázi že budu dělat betony a dlažbu u průjezdu, abych mohl projet na dvůr s technikou a navážet hlínu. Proto potřebuju poradit, jaký trubky založit protože povedou právě tím průjezdem. Stačí jen nachystat ty přívody pod dlažbu, zbytek se pak dodělá, ale nevím co tam dát :-(
Postřikovat se budou dvě obdélníkové plochy trávníku 70m2 a 50m2 + nějáká závlaha záhonu s kytkama, keři atd. v délce cca 17m
Pohybujete se v tom někdo? Nebo nemáte nějakou referenci na firmu (Brno, Mikulov...) co to dělá, dokáže poradit a naprojektovat a nevezme si litr jen za to že dojede a pozdraví?

05.08.2015, 22:48 |
Alííí Heh, to je nahoda, zrovna o vikendu jsem dodelal zavlahu. Luxus, a ja jsem na zalejvani moc pohodlnej. Navic takovej travnik jako se zavlahou bys bez zavlahy neudelal.
Natahni si trubky 1", pak dodelas trysky kde budes potrebovat, ale projekt si stejne nech udelat od nekoho od fochu.