Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DPF problem -RADA

o Navštíveno 2305x o
o 06.08.2015, 20:24 | hanzy10
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak poznám končící životnost DPF ??? vlastním octavii II RS TDI auto ma najeto 199xxx km. Většinou když se mi rozsvítí DPF, tak to reším protažením na dalnici v intervalu 80km/h dokud to nezhasne, ale dnes jsem s vozem najel asi 250km a prostě DPF nezhaslo. myslíte že už je životnost DPF v čudu? názor na druhovýrobu? original stojí 21 000,- a to se mi dádat nechce. tak bych ai rešil druhovýrobu,
Zkušenosti??? jakou značku kdyztak zvolit? a čeho se vyvarovat? Vůz jede asi v nouzovém režimu pač více jak 80nejede :(
moc děkuji za rady a příspěvky.

o 07.08.2015, 06:41 | cendler
zkusit ještě pustit regeneraci přes diagnostiku, ale co já mám zkušenosti s druhovýrobou, tak nikomu nefungovala správně, já třeba dělám alfy a tam DPF stojí 68tkč s DPH, takže bych asi neváhal a koupil nový, zkusil sehnat někde na netu originál od nějakého překupníka, přecijenom máš octávku, dílu bude mraky a celkem za pár korun
o 07.08.2015, 08:26 | radek.613
Když už ve svém snu jezdíš "hyperekonomicky" jen za 5,1254887788555555 litru ropy na 100, tak si snad dáváš pravidelně na stranu peníze na DPF, turbo a vstřiky, nebo ne? :-D :-D :-D
o 07.08.2015, 12:17 | hanzy10
radek.613: ne ne, jezdím převážně město tak 70% a spotřeba vozu je 6.9 dlouhodobá.a opravdu nejezdím 50km/h :)

udelal jsem nucenou regeneraci pres tu diagnostiku a dpf se ani tak nevyčistilo, zanesení 95% a pak mi známej říkal že ty saze mam nejakých 32 nějaké jednotky :D moc tomu nerozumím,tak se prosím nesmějte za moji hloupost.

Auto jsem nechal chipovat,kvuli pružnějšímu zrychlení a ten pan co mi delal tu diagnostiku mi řekl,že mi to hlasí ještě nějakou chybu řídící jednotky comfort,že nekomunikuje stěma ostatníma, muže mít chip nato nějaky vliv???

Cose týče tedy DPF tak je K.O

Takže budu rešit koupi nového,jen se tedy bojím toho chipu a té chyby co to hlasí,nešlo to prečíst.(trvalá chyba)

Takže nemáte dobré zkušenosti z druhovyrobou???
neříkej te ze není nějaká slušná za slušné penize :(((
diky za rady :)
o 07.08.2015, 15:18 | Harryp
radek.613 : turbo, vstřiky, EGR atp. jsou už i v benzínech a bude toho jen přibývat ... To není o "ropě" jako takové :-(
o 07.08.2015, 17:31 | hanzy10
resim ještě jednu variantu nejake to čištění?? přemýšlím od spolecnosti Powertec ? mate snima nekdo nejaky zkusenosti? za 11k mi to vycisti na 98%. co si otom myslite.
o 07.08.2015, 21:30 | camron
A jeje, rejpavec je zpět.
o 07.08.2015, 21:44 | dj.DEKL
OT: proc se cipuje RS TDY kdyz jezdi prevazne ve meste ?? Pokud to cipoval nejakej odbornik, tak se ani nedivim ze je DPF KO...
o 07.08.2015, 21:49 | hanzy10
firma byla chiptuning- Powertec
dj.DEKL : ja bych asi nerešil zda jsem to nechal chipout a proč tdi. pokud nemáš zajem mi nějak poradit, prosím bez nějakych komentu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2006 sekund.