Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Kde sehnat stop-ventil???

o Navštíveno 3416x o
o 06.08.2015, 20:45 | rcman
Ahoj,

nevěděl by někdo kde a pod jakým číslem najít (nebo objednat) stop-ventil???
Je to na Seat Toledo 1,9D 50kw r.v.: 96. Je tam čerpadlo Bosch. Bohužel jsem na něm nikde nenašel číslo.
V Etce jsou všechny čerpadla se stop-ventilem který má velkej závit...
Tohlle by mělo být na M14.

Předem moc děkuji za pomoc.

foto k příspěvku  od rcman

o 06.08.2015, 22:35 | M.a.R.i
rcman:
sorry za OT. Jak se pozna spatny stopventil? Mlada ma Picasso rv2003 2.0hdi a kdyz se chcipne motor tak se vzdycky tak divne zavlni a jeste tak 1s dobiha. Mam podezreni prave na ten ventil. Do je hned na cerpadle u nadrze a nebo kde se najde? Diky
o 06.08.2015, 23:01 | rcman
M.a.R.i:
Nevím jak je to Mazdy. Obvykle je Stop-ventil na čerpadle paliva. Tady to začlo dělat to že po otočení klíčku do polohy 0 můžeš klíček klidně vyndat, ale motor běží dál. Původně jsem šel po špatně fungujícím alarmu. Ten jsem teď kompletně vypreparoval ven. Díky němu to auto zase nechtělo spouštět startér...
Pak jsem měl podezření na spínač zapalování ve spínací skříňce(taky se tomu říká ořech). Ovšem při nastartovaném motoru. Vyndaném klíčku ze zapalování jsem odpojil konektor ze spínačky a bez odezvy...

To co popisuješ ty, že ti to po chcípnutí jako-by ještě vteřinu běží měl teď kolega na Octavii I v naftě. A výměna Stop-ventilu to vyřešila. Dneska mě ňákej pán co dělá opravy a repase čerpadel i radil něco o vyčištění stop-ventilu a prý bude makat dál... Ovšem ňák jsem moc nepochopil co bych na tom mém ventilu mohl vůbec čistit... Vyndal jsem z něj jehlu, vyleštil jí do zlatova a stále nereaguje...

Ted jen někde sehnat ten správnej stop-ventil který mě tam bude pasovat...
o 07.08.2015, 08:49 | Samantus
a pri zapnuti klicku se na tom kontaktu stopventilu objevi napeti baterie a pri vypnuti zase zmizi? :-)
o 07.08.2015, 09:10 | rcman
Samantus: Přesně tak! Proud mě tam jde při zapnutí klíčku. A při vypnutí se to vypne. Až sem mě to funguje. Jen ten stop-ventil je v háji.
o 07.08.2015, 11:04 | Cviklik
M.a.R.i:To ti dělá DRV ventil na vysokotlakým čerpadle(možna je jen špinavý).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1939 sekund.